Tom Hanks: Έγινε 67 ετών και η Rita Wilson του έκανε την πιο γλυκιά ευχή «Χρόνια πολλά στον εραστή μου και καλύτερό μου φίλο»

Tom Hanks: Έγινε 67 ετών και η Rita Wilson του έκανε την πιο γλυκιά ευχή «Χρόνια πολλά στον εραστή μου και καλύτερό μου φίλο»
Ο Tom Hanks γιόρτασε τα 67α γενέθλια του την Κυριακή και η σύζυγός του, ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός ταινιών, Rita Wilson, ανέβασε στα social media ένα γλυκό μήνυμα για να γιορτάσει τα γενέθλιά του αγαπημένου της.

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια όλων των εποχών στο Χόλιγουντ. Και χθες είχαν γιορτή. «Χρόνια πολλά σε αυτόν τον άντρα που είναι ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, η οικογένειά μου, ο πατέρας των παιδιών μου», έγραψε η Wilson στη σελίδα της στο Instagram, δίπλα σε μια φωτογραφία του Hanks.

Η Wilson συνέχισε κάνοντας πλάκα στον Hanks και λέγοντας ότι «αγαπά μια γραφομηχανή λίγο λιγότερο από εμένα» και απαρίθμησε τις άλλες ξεκαρδιστικές του ιδιορρυθμίες λέγοντας ότι «εφευρίσκει κοκτέιλ όπως Diet Cokecaine (Diet Coke αναμεμειγμένη με σαμπάνια) ή Cokearita (Diet Coke αναμεμειγμένη με μαργαρίτα)».

Ο Hanks είχε φτιάξει ένα κοκτέιλ Diet Coke-Campagne κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του στο «The Late Show with Stephen Colbert» τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ανάρτησή της συνέχισε να λέει ότι ο ηθοποιός του «Forrest Gump» «είναι πιο χαρούμενος που περιβάλλεται από την οικογένεια και τους φίλους του και έχει δεσμευτεί να αφηγηθεί τις ιστορίες βετεράνων και έχει δημιουργήσει τη δική του μάρκα καφέ που υποστηρίζει τους βετεράνους, @givehanx Hanx for our Troops».

«Είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που ξέρω, με κάνει να γελάω καθημερινά εδώ και 38 χρόνια, μπορεί να κοιμάται οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου!» έγραψε η Wilson στο τέλος της ανάρτησής της.

{https://www.instagram.com/p/CueXqBytGjN/}

Πολλοί από τους διάσημους φίλους του ζευγαριού άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Wilson για να ευχηθούν στον Hanks «χρόνια πολλά», όπως ο John Stamos, η Julia Roberts, η Priyanka Chopra, η Kate Hudson, η Sharon Stone και η συμπρωταγωνίστρια του Hanks στο «Big» Elizabeth Perkins, η οποία έγραψε «Χρόνια πολλά, Tom. Και τι ωραία λόγια».

1_10.png

2_1.png

Tom Hanks: Τρεις φορές που πήγε απρόσκλητος σε γάμο - Και έκανε το καλύτερο δώρο, φυσικά!

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson παντρεύτηκαν το 1988 και έχουν δύο παιδιά, τον Chet και τον Truman.

Τον Μάιο, το ζευγάρι γιόρτασε την 35η επέτειο του γάμου του, με την Wilson να ανεβάζει άλλη μια εγκάρδια ανάρτηση στο Instagram εκείνη την ημέρα γράφοντας: «35 χρόνια γάμου. 30 Απριλίου 1988. Η αγάπη είναι το παν».

Χρόνια πολλά στον αγαπημένο ηθοποιό και καλή αντάμωση ξανά στην Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2023 - 11:15