Tom Hanks: Τρεις φορές που πήγε απρόσκλητος σε γάμο - Και έκανε το καλύτερο δώρο, φυσικά!

04.04.2022
Tom Hanks: Τρεις φορές που πήγε απρόσκλητος σε γάμο - Και έκανε το καλύτερο δώρο, φυσικά!
Ή αλλιώς, πώς θα μπορούσε η καλύτερη μέρα της ζωής σου να γίνει ακόμη καλύτερη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο Tom Hanks έπεσε επάνω σε φωτογράφηση νύφης με τις παρανύμφους της και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί τους, προς τεράστια έκπληξη όλων. "Γεια σου. Με λένε Tom Hanks και θα ήθελα πολύ να βγω μια φωτογραφία μαζί σου", λέγεται ότι είπε ο πολυβραβευμένος σταρ στη νύφη, Grace Gwaltney, η οποία, όπως περιέγραψε αργότερα, "κοκάλωσε" και δεν ήξερε τι να κάνει.

Στο κέντρο του Πίτσμπουργκ συνέβη το περιστατικό και φυσικά, τα κλικς έγιναν. Ο ενθουσιασμός είναι εμφανέστατος στις πόζες ενώ αν αναρωτιέσαι ποιον καλούν στην παρέα τους με κοινό νεύμα η νύφη, o Hanks και οι παράνυμφοι, η απάντηση είναι "τη Rita Wilson". Η σύζυγος του σταρ ήταν μαζί του και στο τέλος φωτογραφήθηκε κι εκείνη μαζί τους.

Επικό βίντεο: «Ελάτε στην Ελλάδα» προσκαλούν όλο τον κόσμο ο Tom Hanks και η Rita Wilson

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι αυτός δεν είναι ο πρώτος γάμος στον οποίο βρέθηκε απρόσκλητος ο Tom Hanks καθώς έχουν καταγραφεί ακόμη δύο περιστατικά, ένα το 2016 και ένα παλιότερα, το 1993.

Ξεκινώντας από το πιο πρόσφατο ταξιδεύουμε μέχρι το Central Park στη Νέα Υόρκη όπου κάνοντας το καθημερινό του τζόγκινγκ ο Hanks "έπεσε" επάνω σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που έκανε τη φωτογράφηση του γάμου τους, την Elisabeth και τον Ryan. Γνωστός καλαμπουρτζής ο σταρ, δεν έχασε ευκαιρία, και πόζαρε μαζί τους, χαρίζοντάς τους μοναδικές αναμνήσεις και φωτογραφίες.

Το 1993 ο Tom Hank είχε μια ανάλογη εμπειρία καθώς "έπεσε" επάνω στη νύφη Mary Dunning Chapman την ώρα που όδευε προς την εκκλησία στο Μπόφορντ της Νότιας Καρολίνας όπου γύριζε την ταινία "Forest Gump". Το κλικ, φυσικά, απαραίτητο!

Οι γάμοι αυτοί δεν ξέρουμε αν υφίστανται ακόμη, όμως, οι στιγμές και οι φωτογραφίες αυτές παραμένουν, χωρίς αμφιβολία, το καλύτερο δώρο για την κάθε περίπτωση.