Η Μαρία Μενούνος έγινε μητέρα: Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της και το ελληνικό όνομα που της έδωσε

19.07.2023
Η Μαρία Μενούνος έγινε μητέρα: Οι πρώτες φωτογραφίες της κόρης της και το ελληνικό όνομα που της έδωσε
Σε πελάγη ευτυχίας (και λίγα λέμε) πλέουν εδώ και τρεις εβδομάδες η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Keven Undergaro καθώς, ύστερα από προσπάθειες 10 ετών, κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

Στιγμές που δεν μπορούν να περιγράψουν! Η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro έγιναν γονείς. Η κόρη τους, που γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας πήρε το όνομα Αθηνά Αλεξάνδρα και είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχουν λάβει ποτέ.

«Ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μου», λέει η 45χρονη παρουσιάστρα και μοιράζεται την εμπειρία της αποκλειστικά στο Us Weekly που κυκλοφορεί.

«Ο γιατρός την άρπαξε και την έβαλε αμέσως στην αγκαλιά μου. Κάθισα κρατώντας της στο στήθος μου, κοιταζόμασταν με τον Keven και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε», λέει μεταξύ άλλων η Μαρία, μιλώντας για την απόλυτη χαρά και τον σύζυγό της να προσθέτει «Ήταν ένα εκατομμύριο φορές σαν το πρωινό των Χριστουγέννων»

Αυτή είναι και η πρώτη φωτογραφία της τριμελούς, πια, οικογένειας!

maria-menounos-keven-undergaro-image003-exclusive.jpg

Η Μαρία Μενούνος έχει μιλήσει επανειλημμένα για το 10 ετών ταξίδι προς τη μητρότητα που υπήρξε μακρύ και πολύ δύσκολο και περιελάμβανε επαναλαμβανόμενες θεραπείες γονιμότητας και αναστάτωση με την ίδια να έχει να αντιμετωπίσει (μεταξύ άλλων) διάγνωση, χειρουργείο και ανάρρωση όγκου στον εγκέφαλο, το ταξίδι μέσα στην ίδια ασθένεια της μητέρας της (και τελικά τον θάνατό της).

Τον Φεβρουάριο η Μαρία και ο 55χρονος σύζυγός της ο οποίος είναι ο ιδρυτής της AfterBuzz TV, για την ιστορία, έμαθαν ότι η παρένθετη που είχαν επιλέξει για την τελευταία προσπάθειά τους ήταν έγκυος. Και τώρα πια, κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό αυτής της επιτυχημένης προσπάθειας.

«Η Αθηνά είναι ένα θαύμα», λέει με συγκίνηση η Μαρία τονίζοντας πόσο ευγνώμων είναι για την κόρη της.

{https://www.instagram.com/p/Cu4NKkKuDMm/?img_index=1}

Σε κατάσταση ευφορίας βρίσκεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η Μαρία Μενούνος και δεν το κρύβει. «Ένιωθα για τόσο καιρό ότι κάτι λείπει και τώρα αισθάνομαι γειωμένη, σα να ξέρω, επιτέλους, πού ανήκω», εξηγεί με συγκίνηση.

Όσο για το όνομα; «Πάντα ξέραμε ότι θέλουμε ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα, βέβαια και περιμέναμα. Όλοι λένε πως μόλις δεις ένα μωρό, απλά ξέρεις [τι όνομα να δώσεις] αλλά αυτό δεν συνέβη μ' εμάς! 'Τι κάνουμε τώρα;', λέγαμε μεταξύ μας», παραδέχτηκε με απόλυτη ειλικρίνεια η Μαρία εξηγώντας πως η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας και ο Keven πα΄ντα αγαπούσε τη δύναμη του ονόματος αυτού. Και έτσι... αποφασίστηκε!

Ο ρόλος της Kim Kardashian

Η Μαρία Μενούνος είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τον ρόλο που έπαιξε η Kim Kardashian στο να γίνει μητέρα και το έκανε και τώρα. «Της δίνω πολλά από τα εύσημα. Μας βοήθησε να ξεκινήσουμε [με την εξωσωματική και την παρένθετη] και με καθοδήγησε μέσα από τους φόβους μου καθ' όλη τη διαδικασία», είπε η Μαρία αποκαλύπτοντας πως η Kim ήταν η πρώτη που έμαθε (τον περασμε΄νο Νοέμβριο) ότι περίμεναν παιδί! «Κάθε φορά που είχα μια απορία ή ερωτήσεις την αναζητούσα και η απάντηση ερχόταν στιγμιαία. Στηρίχτηκα πολύ επάνω της», συνεχίζει η Μενούνος συμπληρώνοντας πως η Kim Kardashian (η οποία έκανε τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της επίσης με παρένθετη μητέρα) είναι ένας πολύ κουλ και ήρεμος άνθρωπος.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 16:11