Taylor Swift: Το απίστευτο ρεκόρ που κέρδισε από την Barbra Streisand

19.07.2023
Taylor Swift: Το απίστευτο ρεκόρ που κέρδισε από την Barbra Streisand
Μεγάλες χαρά για την Taylor Swift και τους Swifties της, όπως αποκαλούνται οι πιστοί της φανς καθώς η pop star είναι πλέον η γυναίκα με τα παρισσότερα Νο1 άλμπουμ από την όποια άλλη στην ιστορία.

Τα νέα είναι επίσημα. Η Taylor Swift μετρά πλέον 12 άλμπουμ στο Νο 1 στο Billboard και πέρασε μπροστά απο΄ τη θρυλική Barbra Streisand που είχε 11. Βέβαια αυτό όσο αφορά στις γυναίκες γιατί ως προς τους άντρες ισοφάρισε τα 12 άλμπουμ του Drake αλλά βρίσκεται ακόμη πίσω από τα 14 του Jay Z και τα 14 (!) των Beatles.

{https://www.instagram.com/p/Cu2uC0frkNZ/?img_index=1}

Όσκαρ: Ποιοι είναι οι πρωταθλητές των βραβείων με τις περισσότερες νίκες

Το άλμπουμ που έφερε την Taylor στην κορυφή είναι το «Speak Now (Taylor’s Version)», και εκτός από την απίστευτη αυτή επιτυχία, η Swift καμαρώνει και για ακόμη ένα κατόρθωμα καθώς είναι η τρίτη καλλιτέχνης στην ιστορία με 4 άλμπουμ στο top 10 ταυτόχρονα, από τότε που τα charts ξεκίνησαν το 1963.

{https://www.instagram.com/p/CuhvV5cuRuK/?img_index=1}

Το Speak Now (Taylor’s Version) βρίσκεται στο Νο1 του Top 10, μαζί με το Midnights στο Νο. 5, το Lover στο Νο. 7 και το Folklore στο Νο. 10. Για την ιστορία, σημειώνουμε ότι το 1966 ο Αμερικανός τρομπετίστας Herb Alpert πέτυχε το ίδιο ρεκόρ με τα Going Places στο No.2, το Whipped Cream & Other Delights στο No.3, το South of the Border στο No.9 και το The Lonely Bull στο No.10.

Barbra Streisand: Η αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Κάρολο και για το πώς παραλίγο να γίνει η «πρώτη Εβραία πριγκίπισσα»

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 21:47