Madonna: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την περιπέτεια με την υγεία της έχουν ένα μεγάλο κοινό που ίσως δεν πρόσεξες

19.07.2023
Madonna: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την περιπέτεια με την υγεία της έχουν ένα μεγάλο κοινό που ίσως δεν πρόσεξες
Στο «τσακ» τη γλίτωσε η Madonna η οποία πρόσφατα έχασε τις δυνάμεις της, κατέρρευσε και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας την περασμένη εβδομάδα και τώρα αναρρώνοντας αρχίζει σιγά σιγά να επικοινωνεί με τον κόσμο της και διαδικτυακά.

Η είδηση που ήθελε τη Madonna να έχει βρεθεί αναίσθητη και να έχει μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε διασωληνωμένη στην εντατική μερικές μέρες είχε γεμίσει με ανησυχία τους απανταχού φανς της που είχαν σοκαριστεί από τα νέα.

Η 63χρονη σταρ αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της και βρίσκεται πια στο σπίτι της όπου και πρώτο της μέλημα είναι να ανακτήσει δυνάμεις καθώς, όπως είπε και στο πρώτο της μήνυμα μετά την περιπέτειά της, είναι να βρεθεί ο΄σο πιο γρήγορα μπορεί κοντά στο κοινό της.

Στον δρόμο προς την επιστροφή στην καθημερινότητα, λοιπόν, η Madonna μοιράστηκε σήμερα τρεις νέες φωτογραφίες της. Δύο μέσω stories και μία σε σταθερό ποστ. Τρεις πόζες με «κοινό παρονομαστή» όμως!

Στις δύο παρόμοιες εικόνες των stories βλέπουμε τη Madonna να αγκαλιάζει σφιχτά ένα μεγάλο λούτρινο ζωάκι, κοιτάζοντας κατάματα τον φακό.

mado1.jpg

mdo2.jpg

Στη φωτογραφία που είδαμε στο σταθερό post, η Madonna αγκαλιάζει μια γιγαντιαία (και συγκλονιστικά όμορφη) ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα ενώ στη λεζάντα διαβάζουμε: «Το κάθε ρόδο μπορεί να είναι ο κήπος μου. Ο κάθε φίλος ο κόσμος μου», πλάι σε ένα σηματάκι τριαντάφυλλου και ένα «Ευχαριστώ».

{https://www.instagram.com/p/Cu2EBVDPbQ9/}

Η αγκαλιά «κοινός παρονομαστής» των τριών φωτογραφιών, λοιπόν, και μέσω αυτής, προφανώς η μεγάλη σταρ θέλει να δείξει στους απανταχού θαυμαστές της αφενός ότι ένιωσε την αγάπη που της στέλνουν τόσες μέρες τώρα, αφετέρου ότι τους χαρίζει όλους από μία [αγκαλιά].

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 19:45