Στην Ελλάδα η Ευγενία Νιάρχου: «Το μοναδικό μέρος όπου θα ήθελα να περάσω τα γενέθλιά μου»

19.07.2023
Στην Ελλάδα η Ευγενία Νιάρχου: «Το μοναδικό μέρος όπου θα ήθελα να περάσω τα γενέθλιά μου»
Τη λατρεύει τη χώρα μας (και ιδιαίτερη πατρίδα της) η Ευγενία Νιάρχου και δεν χάνει ευκαιρία να την επισκέπτεται. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκαν τα γενέθλιά της.

Κάθε χρόνο περνά μέρος των διακοπών της στην Ελλάδα η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, εγγονή του θρυλικού Σταύρου Νιάρχου και αδελφή του Σταύρου Νιάρχου Junior. Εκτός από τη Μύκονο την οποία «τιμά» κάθε καλοκαίρι, βρίσκει πάντα χρόνο για την Αθήνα ή, φυσικά, τη Σπετσοπούλα, το ιδιωτικό νησί της οικογένειας κοντά στις αγαπημένες της Σπέτσες.

Εκεί βρέθηκε και αυτές τις μέρες όπου μαζί με τους φίλους της γιόρτασε τα 37α γενέθλιά της και μοιράστηκε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τούρτα και τη βραδιά γενικότερα.

niarchou2_1.jpg

«Αλμυρή και ελεύθερη δίπλα στη θάλασσα, το μόνο μέρος που θέλω να είμαι για τα γενέθλιά μου», έγραψε η κοσμική κληρονόμος και σχεδιάστρια κοσμημάτων στη λεζάντα της ανάρτησής της και οι ευχές έφτασαν από όλα τα μέρη του κόσμου.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την εορτάζουσα να απολαμβάνει βόλτα στις Σπέτσες, αλλά και την ηρεμία της θάλασσας σε παραλία.

niarchou1_1.jpg

niarchou.jpg

{https://www.instagram.com/p/CuwxCglMPEm/}

Για την ιστορία, η Ευγενία Νιάρχου πέρσι είχε επιλέξει τη Φολέγανδρο για κομμάτι των καλοκαιρινών της διακοπών, από την οποία είχε μοιραστεί αρκετές εικόνες μέσω social media.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 14:15