Matthew Perry: Η σύντομη σχέση του με την Julia Roberts και ο σπαρακτικός λόγος που τον έκανε να της ζητήσει να χωρίσουν

Matthew Perry: Η σύντομη σχέση του με την Julia Roberts και ο σπαρακτικός λόγος που τον έκανε να της ζητήσει να χωρίσουν
O αγαπημένος Chandler Bing του Friends, συνδύασε κάποια στιγμή τη ζωή του εκτός οθόνης με τη μαγευτική Julia Roberts. Ωστόσο μετά από 2 μήνες σχέσης, ο Matthew Perry αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση μαζί της. Όπως αποδείχθηκε είχε τους λόγους του.

Ο 53χρονος Matthew Perry, έχει μιλήσει για το ειδύλλιό τους, το οποίο ξεκίνησε το 1995 όταν η θρυλική Pretty Woman προσεγγίστηκε για να κάνει μια guest εμφάνιση στο Friends. Οι παραγωγοί ενθάρρυναν τον Perry να επικοινωνήσει με την Roberts, καθώς εκείνη εξέφρασε το ενδιαφέρον της να συμμετάσχει στην εκπομπή μόνο εάν μπορούσε να είναι μέρος μιας ιστορίας που θα είχε σχέση με τον Chandler Bing.

Αναπολώντας εκείνες τις γοητευτικές στιγμές, ο Perry είπε: «Της έστειλα τρεις ντουζίνες κόκκινα τριαντάφυλλα και η κάρτα έγραφε: “Το μόνο πιο συναρπαστικό πράγμα από την προοπτική να κάνεις το σόου είναι ότι επιτέλους έχω μια δικαιολογία για να σου στείλω λουλούδια”».

Ο Perry μοιράζεται την ιστορία της σχέσης του με την Julia Roberts στην αυτοβιογραφία του. Η Roberts συμφώνησε να εμφανιστεί σε ένα ειδικό επεισόδιο του Friends, που οδήγησε σε ένα τρίμηνο φλερτ μέσω καθημερινών φαξ ενώ αυτή βρισκόταν στη Γαλλία για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Έγιναν ζευγάρι όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του επεισοδίου.

Ο Matthew Perry αποκαλύπτει πώς, ακριβώς, πήρε τον ρόλο του Chandler Bing

Ο Perry περιγράφει ότι περίμενε ανυπόμονα τα φαξ της Roberts και μάλιστα σταματούσε συζητήσεις με άλλες γυναίκες για να ελέγξει αν είχε φτάσει ένα νέο φαξ.

Μετά από λίγο καιρό, αυτός και η Roberts συνήψαν σχέση, αλλά ο Perry τελείωσε τα πράγματα μαζί της δύο μήνες μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή.

Παραδέχεται, «Το να βγαίνω με την Julia Roberts ήταν πάρα πολύ για μένα. Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα χώριζε μαζί μου. Γιατί όχι; Δεν ήμουν αρκετός. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός. Ήμουν διαλυμένος, λυγισμένος, μη αγαπητός».

Αναλογιζόμενος τον χρόνο του στην επιτυχημένη σειρά, ο Perry μοιράζεται, «Το να είσαι στο Friends ήταν μια από αυτές τις καταστάσεις όπου τα νέα συνέχιζαν να γίνονται όλο και καλύτερα. Αλλά εκτός οθόνης, τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά». Ο Perry παραδέχεται ότι το να βγαίνει με την Julia Roberts είχε γίνει δυσβάσταχτο για εκείνον.

Τελικά για να αποφύγει τον πόνο ενός αναπόφευκτου χωρισμού, ο Perry πήρε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσει τη σχέση του με την Julia Roberts.

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια συναντήθηκαν αλλά για τελευταία φορά - Τα 10 πιο σημαντικά σημεία της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής [video]

Ο Matthew Perry είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος ηθοποιός που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο. Το ταλέντο του εκτείνεται πολύ πέρα ​​από την κωμωδία, καθώς έχει επιδείξει και τις αξιοσημείωτες δραματικές του ικανότητες σε διάφορα έργα. Με τις σαγηνευτικές ερμηνείες του και την ικανότητά του να δίνει βάθος στους χαρακτήρες του, ο Perry έχει αναμφίβολα καθιερωθεί ως ένας πραγματικά αξιόλογος και αγαπημένος ηθοποιός στη βιομηχανία του θεάματος.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 18:34