Άντζελα Γκερέκου: Το συμβολικό τραγούδι του Τόλη που μοιράστηκε για τα 2 χρόνια από τον θάνατό του

19.07.2023
Άντζελα Γκερέκου: Το συμβολικό τραγούδι του Τόλη που μοιράστηκε για τα 2 χρόνια από τον θάνατό του
Δύο χρόνια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο και η Άντζελα Γκερέκου του αφιέρωσε μια πολύ συμβολική ανάρτηση.

Ήταν 19 Ιουλίου του 2021 όταν ο πρίγκιπας του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή. Η καρδιά του Τόλη Βοσκόπουλου σταμάτησε να χτυπά λίγο πριν συμπληρώσει τα 81 του χρόνια όμως η φωνή του συνεχίζει να ακούγεται ακόμη και να συγκινεί τους πα΄ντες το ίδιο. Την αγαπημένη του Άντζελα Γκερέκου και τη μοναχοκόρη τους, Μαρία, βέβαια, ίσως λίγο περισσότερο.

Από τη στιγμή που πέθανε ο Τόλης, η Άντζελα του αφιερώνει κάθε μήνα μία χαρακτηριστική ανάρτηση όπως κάνει και σε κάθε επέτειο (γενεθλίων, θανάτου, γάμου) και το ίδιο έκανε και σήμερα που συμπληρώνονται δύο χρόνια χωρίς εκείνον.

Αντί για φωτογραφία, όμως, αυτή τη φορά η δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ μοιράστηκε ένα βίντεο από τις τελευταίες ζωντανές εμφανίσεις του «άρχοντα» Τόλη.

«Μπορεί, όλα ν' αλλάξουνε μπορεί. Κι εμείς να κλάψουμε μπορεί. Για κάποια όνειρα χαμένα. Μα όμως, ό,τι μα ό,τι μα ό,τι κι αν γίνει, θα' σαι για μένανε πάντα εκείνη, μοναδική μου δική μου δική μου κι αγαπημένη» τραγουδά ο Τόλης στην Άντζελα, αλλά και η Άντζελα στον Τόλη μια μέρα σταν τη σημερινή, αλλά και κάθε μέρα!

{https://www.instagram.com/p/Cu49aGJPZC5/}

Άντζελα Γκερέκου: Οι στιγμές με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η βαθιά συγκίνηση και η συγγνώμη

Ο Τόλης και η Άντζελα παντρεύτηκαν στην Κέρκυρα το 1996 και ήταν μαζί μέχρι που εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή. Μαζί τους πάντα και η Μαρία [φωτό κάτω], που γεννήθηκε το 2001 και ακολουθεί καριέρα στην υποκριτική.

Μαρία Βοσκοπούλου: Δημοσίευσε αυτόγραφο του Τόλη Βοσκόπουλο ...

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 23:07