Τόλης Βοσκόπουλος: Αντίο Άρχοντα - Οι συγκινητικές αναρτήσεις στα social media

19.07.2021
Τόλης Βοσκόπουλος: Αντίο Άρχοντα - Οι συγκινητικές αναρτήσεις στα social media
Γέμισε το διαδίκτυο με Τόλη Βοσκόπουλο. Η είδηση του θανάτου του Πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού συγκλόνισε τους αμέτρητους θαυμαστές του, διάσημους και μη, οι οποίοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν και μέσω social media. Από τις αναρτήσεις που είδαμε ξεχωρίσαμε μερικές και τις μοιραζόμαστε τη στιγμή που όλα τα ραδιόφωνα παίζουν τα τραγούδια του. Ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στο 251ο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό. Σε λίγες μέρες θα συμπλήρωνε τα 81 χρόνια ζωής.

Χάρις Αλεξίου

"Αγαπημένε μου κύριε! Λατρεμένε του κόσμου! Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου που με τόση ευγένεια και στοργή με έκλεισε στα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι. Όλοι σ’ αγαπήσαμε Τόλη! Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου! Χαρούλα", γράφει και υπογράφει η Χαρούλα Αλεξίου

Κώστας Μπακογιάννης

«Ο "πρίγκιπας" ξεκίνησε σήμερα για το τελευταίο του ταξίδι. Μοναδικός σε όλα του, έγραψε τη δίκη του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ήταν πάντα εκεί. Στη χαρά, στη λύπη, στην αγάπη. Καλό ταξίδι Τόλη. Ανεπανάληπτος», γράφει ο Δήμαρχος Αθηναίων αποχαιρετώντας δημόσια τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Νάσος Παπαργυρόπουλος

Μία σχέση που ίσως δεν γνωρίζουν πολύ. Ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού βάπτιστε τον γιο του πάλαι ποτέ άρχοντα της αθηναϊκής νύχτας, Αργύρη Παπαργυρόπουλου και οι σχέσεις νονού και βαφτισιμιού ήταν ανέκαθεν θερμότατες.

"Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό, να χριστώ με λάδι απ´ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της Ελληνικής του Ψυχής!! Άλλα δε χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα! Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα.", γράφει στη λεζάντα ο Νάσος και μοιράζεται μια φωτογραφία από τη βάπτισή του.

Γιάννης Κότσιρας

Το αντίο του Γιάννη Κότσιρα ήρθε μέσω Facebook με ένα τραγούδι. "Καλό ταξίδι πρίγκιπα" και "Καρδιά μου μόνη".

Τάνια Τσανακλίδου

Άννα Βίσση

Καίτη Γαρμπή

Με βίντεο από τη συνεργασία τους αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο η Καίτη Γαρμπή

Διονύσης Σχοινάς

Με μια ρετρό φωτογραφία ο Διονύσης Σχοινάς

Ναταλία Γερμανού

Συγκινεί η ιστορία της Ναταλίας Γερμανού