Ιωάννα Τούνη για διαρροή του προσκλητηρίου της βάπτισης: Η καλεσμένη που το έδωσε στα media «να μη σώσει και έρθει»

15.09.2023
Ιωάννα Τούνη για διαρροή του προσκλητηρίου της βάπτισης: Η καλεσμένη που το έδωσε στα media «να μη σώσει και έρθει»
Έξαλλη φαίνεται ότι είναι η Ιωάννα Τούνη καθώς, αντίθετα από τη δική της βούληση, το προσκλητήριο για τη βάπτιση του γιου της δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στις τελικές προετοιμασίες για τη βάπτιση του γιου τους βρίσκονται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μέσω social media δίνουν λίγες λίγες μερικές πληροφορίες για τη μεγάλη μέρα. Αυτές που επιλέγουν οι ίδιοι.

Η έκπληξή τους, λοιπόν, όταν σήμερα το πρωί είδαν να γίνεται viral το προσκλητήριο της βάπτισης (και το όνομα που θα δώσουν στον Νουνίτο τους) αφού αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star, ήταν τεράστια και σίγουρα όχι ευχάριστη.

Η γνωστή Influencer μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το γεγονός και εκφράστηκε μέσω ενός story της στο οποίο τη βλέπουμε να περπατά στον δρόμο και να λέει τον πόνο της ενώ σταθερά διαβάζουμε: «Αν θέλαμε να δώσουμε στα κανάλια την πρόσκληση του γιου μας, ξέραμε να το κάνουμε και εμείς... Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν μας σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει! Ευχαριστώ» και μια καρδούλα.

1_53.png

«Καλημέρα με νεύρα σήμερα», την ακούμε να λέει. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή αλλά...» είπε χαρακτηριστικά.

Ιδού και μάλλον θα έχουμε και συνέχεια, δεν μπορεί...

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2023 - 16:36