Brad Pitt - George Clooney: Η πλάκα μεταξύ των δύο κολλητών συνεχίζεται για το ποιος είναι ο ομορφότερος άνδρας στον κόσμο

03.10.2022
Brad Pitt - George Clooney: Η πλάκα μεταξύ των δύο κολλητών συνεχίζεται για το ποιος είναι ο ομορφότερος άνδρας στον κόσμο
Ο Βrad Pitt και ο George Clooney είναι κολλητοί και δεν χορταίνουμε να βλέπουμε επεισόδια από αυτό το παιχνιδιάρικο bromance τους.

Όλα ξεκίνησαν με τη συνέντευξη του Pitt στη Vogue τον περασμένο μήνα, κατά την οποία ρωτήθηκε για το ποιοι πιστεύει ότι είναι οι πιο όμορφοι ηθοποιοί του παρελθόντος και του παρόντος. Για το παρελθόν ο Pitt ανέφερε τον Paul Newman και για το παρόν, έκανε μια ενθουσιώδη αναφορά στον συμπρωταγωνιστή του από το Oceans.

«Λοιπόν, πρέπει να κατανομάσω αυτόν τον f—er George Clooney , αλλά γιατί όχι; Συνήθως τον εξαιρώ και το ίδιο κάνει και εκείνος και αυτή τη φορά θα πάω αντίθετα. Μόνο αυτό. George; Αυτό είναι για σένα», είπε ο ηθοποιός αστειευόμενος.

Ο George Clooney σε προσκαλεί στο σπίτι του - Η "εμμονή" του με τον Brad Pitt και το βίντεο που έγινε viral

Στο μεταξύ, ο Clooney έκανε τον γύρο του σε διάφορα talk shows την περασμένη εβδομάδα για να μιλήσει για τα βραβεία με τίτλο Αlbies από το Clooney Foundation for Justice και του ζητήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, να κάνει ένα σχόλιο για το κομπλιμέντο του Pitt.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης της εκπομπής του CBS, This Morning, η Gayle King έθιξε το θέμα στον Clooney και τη σύζυγό του, Amal και ο Clooney είπε πολύ συγκρατημένα: «Λοιπόν, έχει δίκιο σε αυτό. Ας το παραδεχτούμε. Έχει δίκιο». Ο Clooney συνέχισε να πειράζει τον Pitt, λέγοντας «Νομίζω πραγματικά ότι την πρώτη φορά που τον ρώτησαν απάντησε τον εαυτό του. Και του είπαν: “Ίσως να μην το πεις αυτό. Να το ξαναγράψουμε;”».

Το bromance αναθερμάνθηκε ακόμη περισσότερο εκείνο το βράδυ, όταν ο Clooney εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο The Late Show του Stephen Colbert, όπου ο Colbert του παρουσίασε το τμήμα συνέντευξης του Pitt στην Vogue. Αφού έπαιξε το βίντεο, ο Clooney έκανε παύση για λίγο κάνοντας μια σκανδαλιάρικη έκφραση και μετά είπε: «Δεν είμαι σίγουρος για αυτό».

Ο Clooney συνέχισε αστειευόμενος: «Έχω κάποια πράγματα να πω γι 'αυτόν και θα περιλαμβάνει τη λέξη «f-er», προφανώς, αφού τη χρησιμοποίησε για μένα». Και η πλάκα συνεχίστηκε με τον ίδιο να συμφωνεί: «Θα έλεγα ότι κι εγώ πιστεύω ότι είμαι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο». Ο Clooney άρχισε αμέσως να γελάει και ο Colbert είπε παιχνιδιάρικα: «Είναι πολύ ωραίο που συμφωνείς!».

Ο Clooney στη συνέχεια υποστήριξε την αρχική του πεποίθηση ότι ο Pitt αρχικά πρότεινε τον εαυτό του ως τον πιο όμορφο άντρα αλλά μετά είπε με σοβαρότητα: «Αλλά είναι καλός φίλος» και αποκάλυψε ότι οι δυο τους έχουν μια νέα ταινία στα σκαριά.

Η φιλία του Pitt και του Clooney χρονολογείται αρκετά χρόνια πίσω, με τους δύο να συμπρωταγωνιστούν στις πρώτες τρεις ταινίες του Oceans καθώς και στο Burn After Reading.