Αθηνά Μαξίμου: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Αιμίλιο Χειλάκη και οι γαμήλιες φωτογραφίες

02.10.2022
Αθηνά Μαξίμου: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Αιμίλιο Χειλάκη και οι γαμήλιες φωτογραφίες
Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και χθες συμπλήρωσαν 16 χρόνια παντρεμένοι.

Την πρώτη μέρα του Οκτώβρη το 2006 παντρεύτηκαν οι δύο ηθοποιοί και χθες, εκείνη μοιράστηκε μια σειρά από πανέμορφες φωτογραφίες της μέρας εκείνης, τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια προς τον άντρα της ζωής της:

"16 χρόνια πριν…σαν σήμερα! Οι Όρκοι γίναν Χρόνοι…άξιοι! Άξιοι πολεμιστές της λύπης,του πένθους,του εγωισμού,της βασάνου,της δυσκολίας…Γενναίοι ιερείς της χαράς, της ελαφράδας και της αθωότητας…ΜΑΖΙ !!! Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής! Σύντροφοι στις αγωνίες! Συγκάτοικοι στην αγάπη μας! Συνέταιροι στην μεγαλύτερη επένδυση της ζωής: στον Άλλον! Να μας χαιρόμαστε θησαυρέ της ζωή μου! Αιμίλιέ μου!!!", διαβάζουμε και ιδού οι εικόνες που η Αθηνά Μαξίμου επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι μαζί 18 χρόνια και σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή "Πάμε Δανάη" του Mega παραδέχτηκαν ότι «ακόμη και οι στιγμές που ήταν “αιχμηρές”, πολύπλοκες ή βασανιστικές, ήταν με γλύκα καμωμένες». «Στα δύσκολά μας δεν μισήσαμε ο ένας τον άλλον» τους ακούσαμε να λένε και στη συνέχεια αποκάλυψαν ότι έδωσαν τον πρώτο τους φιλί μπροστά από το γλυπτό του Δρομέα.

«Εκεί δώσαμε το πρώτο μας φιλί και νιώσαμε ότι έγινε ένα cut από την πραγματικότητα» είχε πει χαρακτηριστικά η Αθηνά Μαξίμου, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους τόνισαν πως το «θέμα είναι πώς μένει κανείς σε μια σχέση όταν τα πράγματα δεν είναι υπέροχα όπως την πρώτη φορά». Όσο για τις περιπτώσεις που ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ τους; «Θα πεταχτεί μία ατάκα και λύνεται το σύστημα γιατί βάζουμε τα γέλια», είναι η απάντησή τους.