Αννούλα Φλωρινιώτη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του αδελφού της, Νίκου

19.12.2023
Αννούλα, Γιάννης και Νίκος Φλωρινιώτης σε παλιότερες, καλές εποχές!
Αννούλα, Γιάννης και Νίκος Φλωρινιώτης σε παλιότερες, καλές εποχές!
Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, δυστυχώς τον ακολούθησε και ο γιος του, Νίκος. Ήταν μόλις 39 ετών.

Η είδηση για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη έφτασε την Τρίτη 19/12/2023 γεμίζοντας θλίψη τους θαυμαστές της καλλιτεχνικής οικογένειας που ακόμη θρηνεί τον χαμό του πατριάρχη της.

Η μάχη που έδινε ο 39χρονος τραγουδιστής με τον καρκίνο δεν ήταν άγνωστη. Ο ίδιος, μάλιστα είχε μιλήσει δημόσια πολλές φορές γι' αυτή ενώ είχε αποκαλύψει την ευχή του πατέρα του λίγο πριν «φύγει». «Να φύγω εγώ και να ζήσει ο γιος μου», είχει πει ο Γιάννης Φλωρινιώτης λίγο πριν πεθάνει τον περασμε΄νο Ιούνιο.

Καταρρακωμε΄νες η μητέρα και η αδελφή του Νίκου δεν μπορου΄ν να διαχειριστούν και αυτό το χτύπημα τη στιγμή, μάλιστα που δεν έχουν συνέλθει από το προηγούμενο και μάλιστα ενώ λίγο πριν καταρρεύσει για τελευταία φορά είχαν νιώσει πως έπαιρναν κάποια ελπίδα, όπως φάνηκε και από την τελευταία του συνέντευξη που, όμως δεν είχε προβληθεί και προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη είπε το δικό της δημόσιο «αντίο» στον αγαπημένο της αδελφό, με μια ανάρτηση που, πραγματικά, «ραγίζει» καρδιές.

Μία φωτογραφία του Νίκου με τον πατέρα της μοιράστηκε η Αννούλα και λεζάντα διαβάζουμε: «ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ, να μου προσέχεις το μωρό μου».

{https://www.facebook.com/photo?fbid=7016468578392469&set=a.306196306086430}

Όσο για την κηδεία του άτυχου Νικου; Σύμφωνα με όσα είπε οικογενειακός φίλος στο «Πρωινό ΣουΣου», το «αντίο» στον νεαρό τραγουδιστή θα ειπωθεί την Παρασκευή 22/12 και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 14:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο του Σχιστού εκεί όπου κηδεύτηκε και ο πατέρας του.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.12.2023 - 17:45