Ελένη Μενεγάκη: Η περηφάνια για τη θεία της και το «ευχαριστώ» στην Ελεονώρα Μελέτη

19.12.2023
Η Ελένη Μενεγάκη ανάμεσα στη μητέρα της (αριστερά) και τη θεία της, Μαρία Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη ανάμεσα στη μητέρα της (αριστερά) και τη θεία της, Μαρία Μενεγάκη
Μια ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή έζησε χθες η Ελένη Μενεγάκη και μοιράστηκε τη συγκίνησή της με όλο τον κόσμο.

Στο Γαλλικό Ινστιτούτο βρέθηκε τη Δευτέρα (18/12/23) το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη για να παρακολουθήσει εκδήλωση κατά την οποία η αδελφή του πατέρα της, Μαρία Μενεγάκη, τιμήθηκε από το γαλλικό κράτος με το παράσημο της Αξιωματικού Αξιωματικού του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων.

Καθηγήτρια ιστορίας του γαλλικού πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Μαρία Μενεγάκη χαίρει ιδιαίτερης αγάπης από τη διάσημη ανιψιά της, η οποία δε χάνει ευκαιρία να καμαρώνει δημοσίως.

«Χτες βράδυ στο Γαλλικό Ινστιτούτο η αγαπημένη μου θεία, Μαρια Μενεγακη δέχθηκε το παράσημο της Αξιωματούχου των Γραμμάτων και των Τεχνών από το Γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού ! Περηφάνια , χαρά και συγκίνηση είναι οι πρώτες λέξεις που μπορώ να εκφράσω για την χθεσινή βραδιά !», γράφει στη λεζάντα που συνόδευσε τις τρεις φωτογραφίες που μοιράστηκε η παρουσιάστρια του Mega ενώ μαζί της ήταν και η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου.

{https://www.instagram.com/p/C1B5xzNtHtj/}

Στην εκπομπή της Τρίτης, το θέμα έπαιξε και στην εκπομπή της Ελένης και εκείνη θέλησε να πει δυο πράγματα παραπάνω, πάντα με ιδιαίτερη συγκίνηση και αγάπη.

«Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχω γνωρίσει εκατοντάδες μαθητές που έχουν περάσει από τα χέρια της θείας μου και όλοι μου έχουν μιλήσει με όμορφα λόγια και έχω αισθανθεί περήφανη γιατί λες “είμαστε από το ίδιο αίμα”. Είναι αδερφή του πατέρα μου τον οποίο έχω χάσει από 2,5 χρονών. Καλώς ή κακώς μοιάζουμε πάρα πολύ. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, μου λέγανε “μήπως είναι μαμά σου;”», είπε η Ελένη ενώ δεν παρέλειψε να πει και ένα «ευχαριστώ» στην Ελεονώρα Μελέτη «που κάθε φορά που ανεβάσω κάτι με τη θεία μου πάντα θα γράψει “ήταν η εξαιρετική μου καθηγήτρια”».

1_125.png

Τέλος, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της λέγοντας «Πήραμε μεγάλη ευχαρίστηση χθες όλοι όσοι είμαστε σε αυτή την οικογένεια. Αισθάνθηκα συγκίνηση όταν έκανε μια ξεχωριστή μνεία στον παππού μου, στον πατέρα της. Τα έχασα, έκλαιγα γιατί την άκουγα να λέει πόσο σημαντικό ήταν για εκείνη την εποχή η στήριξη του πατέρα της».

Η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη, μια αγκαλιά και μία απειλή

Τελευταία τροποποίηση στις 19.12.2023 - 16:40