Celine Dion: Άσχημα τα νέα για την υγεία της - Έχασε τον έλεγχο των μυών της

19.12.2023
Celine Dion: Άσχημα τα νέα για την υγεία της - Έχασε τον έλεγχο των μυών της
Δύσκολα τα πράγματα για τη Celine Dion όπως απακακαλύπτει η αδελφή της, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε.

Εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια η Celine Dion ταλαιπωρείται από το σπάνιο Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ατόμου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο διαγνώστηκε και για το οποίο μίλησε στους θαυμαστές της.

Στις αρχές Νοεμβρίου, η Céline Dion πραγματοποίησε μια ξαφνική δημόσια εμφάνιση μαζί με τους τρεις γιους της, μία εμφάνιση που ήρθε σαν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη καθώς η τελευταία ενημέρωση που είχαμε σχετικά με την υγεία της μέχρι τότε ήταν από την αδελφή της, τον Αύγου΄στο όταν είχε αποκαλύψει πως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα καθώς δεν την «έπιανε» κανένα φάρμακο.

{https://www.instagram.com/p/CzHwx4gL7Bh/}

Τότε, η αλήθεια είναι πως όλα φαινόταν απόλυτα φυσιολογικά και οι φανς «αναθάρησαν» όμως να που η Claudette Dion επανέρχεται με ένα νέο update που μόνο θετικό δεν είναι.

Η αδελφή της 55χρονης σταρ, λοιπόν, αποκάλυψε πως παρόλο που εκείνη το θέλει πολύ, θα αργήσει να επιστρέψει στη σκηνή. Μιλώντας στο 7 Jours του Καναδά, η Claudette, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια, εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της καθώς η αδελφή της συνεχίζει να εργάζεται σκληρά, όπως έκανε πάντα, όμως τώρα πια δεν έχει τον έλεγχο των μυών της. «Και η φωνητικές χορδές, μύες είναι, όπως και η καρδιά», είπε συγκεκριμένα.

Οι έρευνες σχετικά με κάποια θεραπεία γι' αυτή τη σπάνια νευρολογική ασθένεια εξελίσσονται διαρκώς και εκεί ακριβώς εστιάζουν όλες οι ελπίδες της οικογένειας, όμως, η αλήθεια είναι πως παραμένουν ελπίδες!

Στο πλευρό της Dion πάντα οι τρεις γιοι της με τον Rene Angelil, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2016 από καρκίνο του φάρυγγα, ο 22χρονος, René Charles και οι 13χρονοι Eddie και Nelson.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.12.2023 - 14:04