Céline dion: Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση εδώ και 3,5 χρόνια που ταλαιπωρείται με την υγεία της είχε κοντά της τους γιους της

02.11.2023
Céline dion: Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση εδώ και 3,5 χρόνια που ταλαιπωρείται με την υγεία της είχε κοντά της τους γιους της
Η διάσημη τραγουδίστρια και τα τρία αγόρια της παρακολούθησαν έναν αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγακας τη Δευτε΄ρα το βράδι.

Μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά η χθεσινή καθώς η Céline Dion πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια ενώ είναι γνωστό πως ταλαιπωρείται από το σπάνιο Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ατόμου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο διαγνώστηκε και για το οποίο μίλησε στους θαυμαστές της.

Φαίνεται, λοιπόν, πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για την 55χρονη σταρ και εμφανίστηκε υγιέστατη, πρόσχαρη και λαλίστατη στο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Vegas Golden Knights και Montreal Canadiens στο T-Mobile Arena in Las Vegas.

Έχοντας μαζί της τους τρεις γιους της από τον γάμο της με τον René Angelil, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιανουαρίου 2016, η καναδικής καταγωγής Dion όχι μόνο παρακολούθησε τον αγώνα αλλά επισκέφτηκε και τα αποδυτήρια για να χαιρετήσει από κοντά τους πατριώτες της.

Φορώντας ένα μπεζ πλεκτό σύνολο φόρμας και ένα μακρί λευκό αμάνικο, και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό κότσο, η θρυλική ερμηνεύτρια πόζαρε με χαρά για όλες τις φωτογραφίες που της ζητήθηκαν.

«Τα αγόρια μου κι εγώ περάσαμε πολύ όμορφα καθώς επισκεφτήκαμε τους Montreal Canadiens μετά το παιχνίδι τους με τους Vegas Golden Knights στο Las Vegas τη Δευτέρα το βράδυ. Έπαιξαν τέλεια», γράφει στη λεζάντα η Celine Dion ευχαριστώντας για τη συνάντηση μετά, την οποία θα θυμούνται για πάντα, ενώ τους ευχήθηκε μια πολύ καλή σεζόν!

{https://www.instagram.com/p/CzHwx4gL7Bh/}

H εμφάνιση αυτή της Céline Dion ήρθε σαν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη καθώς η τελευταία ενημέρωση που είχαμε σχετικά με την υγεία της ήταν από την αδελφή της, τον Αύγου΄στο όταν είχε αποκαλύψει πως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα καθώς δεν την «έπιανε» κανένα φάρμακο.

Τα πράγματα, προφανώς άλλαξαν και ελπίζουμε και σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Για την ιστορία, θυμίζουμε πως η Céline line γνώρισε τον Rene όταν ήταν 12 ετών κι εκείνος 38. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν πια 19 ετών και δεν χώρισαν στιγμή μέχρι τον θάνατό του από καρκίνο του λάρυγγα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1994 και έχουν τρεις γιους, τον 22χρονο, σήμερα, René Charles και τους 13χρονους Eddie και Nelson, οι οποίοι συνόδευσαν τη μητέρα τους σε αυτή τη σημαντική έξοδο και πόζαραν μαζί της με χαρά.

1_53.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 02.11.2023 - 13:10