Τζένη Μπαλατσινού: Στη νέα ανάρτηση που της αφιέρωσε, πρωταγωνιστής είναι ο γιος τους

02.11.2023
Τζένη Μπαλατσινού: Στη νέα ανάρτηση που της αφιέρωσε, πρωταγωνιστής είναι ο γιος τους
Γενέθλια είχε στις 2 Νοεμβρίου η Τζένη Μπαλατσινού και ο σύζυγός της ήταν από τους πρώτους που της ευχήθηκαν και διαδικτυακά.

Μεγάλη μέρα σήμερα για το σπιτικό του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού καθώς εκείνη έχει τα γενέθλιά της και εκείνος της αφιέρωσε μια πολύ ξεχωριστή ευχή και μοιράστηκε μία σπάνια φωτογραφία της με τον 3 ετών γιο τους, Παναγιώτη Αντώνη.

«Χρόνια πολλά μαμά μας», γράφει στη λεζάντα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και οι ευχές έφτασαν... βροχή!

{https://www.instagram.com/p/CzIqA1UMNBg/}

Παρεμπιπτόντως, κατσαρομάλλης ο μικρός Παναγιώτης Αντώνης και ξέρουμε από ποιον το πήρε. Η ανάρτηση που αφιέρωσε στη μητέρα του ο Βασίλης Κικίλιας για τη γιορτή της μητέρας φέτος, λύνει τυχόν απορίες.

{https://www.instagram.com/p/CsN79cYMRYi/}

Ο νεαρός είναι το τέταρτο παιδί της Τζένης Μπαλατσινού καθώς έχει τρία μεγαλύτερα από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο ενώ το πρώτο για τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ τη συγκίνηση, την τιμή και την περηφάνεια του για την πατρότητα.

«Είμαι χαζομπαμπάς, το παραδέχομαι! Ο γιος μου γεννήθηκε Χριστούγεννα του 2020 και προφανώς άλλαξε τη ζωή μας. Ξυπνάει πρωί και παίζω μαζί του πριν φύγω κι αν είμαι τυχερός τον προλαβαίνω στο τέλος της μέρας να του δώσω ένα φιλί πριν κοιμηθεί. Αυτό που κάνω έχει ακριβό τίμημα. Είμαι τυχερός που έχω μια οικογένεια που με αγαπάει και με φροντίζει και με στηρίζει, δε θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τη γυναίκα μου και φυσικά ο ερχομός του Παναγιώτη έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα και στους δύο», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα ο Βασίλης Κικίλιας.

Τζένη Μπαλατσινού: Μοιράστηκε μία φωτογραφία του μεγάλου της γιου και μπέρδεψε τον κόσμο

Τελευταία τροποποίηση στις 02.11.2023 - 11:59