Τζένη Μπαλατσινού: Μοιράστηκε μία φωτογραφία του μεγάλου της γιου και μπέρδεψε τον κόσμο

12.07.2023
Τζένη Μπαλατσινού: Μοιράστηκε μία φωτογραφία του μεγάλου της γιου και μπέρδεψε τον κόσμο
Γενέθλια είχε ο Μάξιμος Κωστόπουλος και η ανάρτηση της μητέρας του έκανε πολλούς να αναρωτηθούν! Στιγμιαία βέβαια, γιατί πολύ γρήγορα, όλοι κατάλαβαν!

Το τρίτο παιδί του Πέτρου Κωστόπουλο και της Τζένης Μπαλατσινού έγινε 16 ετών στις 11 Ιουλίου και, όπως το συνηθίζουν, και οι δύο του αφιέρωσαν μία ανάρτηση (και ένα story!).

«Χρόνια πολλά καλοκαιρινό μου αγόρι», έγραψε η μητέρα του εορτάζοντα πλάι στη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram, ενώ σε story μοιράστηκε ακόμη μία στην οποία τον βλέπουμε να πηδά από σκάφος για μια βουτιά στο απέραντο γαλάζιο.

maximos_1.jpg

Επιστρέφοντας στη σταθερή ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού όμως, μένουμε στο πόσο έχει μεγαλώσει ο νεαρός κύριος Κωστόπουλος, καθώς πρόκειται για μία λήψη όπου φαίνεται ξεκάθαρα και το πρόσωπό του.

{https://www.instagram.com/p/Cuj4nY1IfL5/?img_index=1}

Η αλήθεια είναι πως με την πρώτη ματιά ίσως δεν γίνεται αμέσως αντιληπτό περί ποίου πρόκειται και η Μαρία Κωνσταντάκη ήταν μία από αυτούς που την «πάτησαν» και το παραδέχτηκαν δημόσια. «Με την πρώτη φευγαλέα ματιά, σκέφτηκα "Μα καλά, γιατί ποστάρει η Τζένη αυτόν τον νεαρό;"», γράφει στο σχόλιό της κάτω από την ανάρτηση η ηθοποιός και η περήφανη μαμά της απαντά με γελάκια και μια καρδούλα.

konstantaki.png

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κάνει διακοπές στη Μύκονο με τον γιο του - Τον έφτασε στο ύψος ο "μικρός"

Τις δικές της ευχές έστειλε μέσω stories και η αδελφή του, Αλεξάνδρα, με την οποία, προφανώς βρίσκονται στην Πάτμο και απολαμβάνουν κομμάτι των διακοπών τους στο αγαπημένο μέρος της μαμάς Τζένης. Η άλλη αδελφή τους, η Αμαλία, δεν είναι μαζί τους, όπως φαίνεται, ούτε και ευχήθηκε (δημόσια, εννοούμε) στον "μικρό".

maximos1.jpgmaximos2.jpg

Με μία ανάρτηση και ένα story ευχήθηκε στον μοναχογιό του και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Στο σταθερό ποστ βλέπουμε μια φωτογραφία των δυο τους πριν από δυο χρόνια ενώ στο story βλέπουμε μία πιο πρόσφατη εικόνα του εορτάζοντα.

{https://www.instagram.com/p/CukLsY-siYU/?img_index=1}

maximos-kostopoulos.jpg

Τζένη Μπαλατσινού: Ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια και του εύχεται με μία φωτογραφία (και μια ιστορία) από την καραντίνα

Εκτός από τα τρία παιδιά που έχει από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού έχει και έναν ακόμη γιο, με τον νυν σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Ο Παναγιώτης Αντώνης είναι σήμερα δυόμιση ετών και έχει ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την οικογένεια της Τζένης Μπαλατσινού.

{https://www.instagram.com/p/Cm3SCP-orza/?img_index=1}

Δανάη Μπάρκα: Η προσβλητική επίθεση από follower για την εμφάνισή της και η απάντησή της

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2023 - 14:30