Ελένη Πετρουλάκη - Άννα Μαρία Ίβιτς: Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί σε μια φωτογραφία που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό

12.07.2023
Ελένη Πετρουλάκη - Άννα Μαρία Ίβιτς: Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί σε μια φωτογραφία που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό
Το σχολείο τελείωσε φέτος η μεγάλη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς και η περήφανη μαμά μοιράστηκε μια φωτογραφία από την τελετή αποφοίτησης, μία φωτογραφία, όμως, που είχε ένα ξεχωριστό "ειδικό βάρος".

Τελετή αποφοίτησης την Τρίτη το βράδυ για την Άννα Μαρία Ίβιτς, η οποία τελείωσε το σχολείο και θα αρχίσει τις σπουδές της στο εξωτερικό. Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε η Ελένη Πετρουλάκη με την αφορμή και γύρισε τον χρόνο πίσω.

«About Last Night. Από την χθεσινή βραδιά! Μια μέρα Πριν την αποφοίτηση της μεγάλης μου κόρης! Συγκινητικές στιγμές!», γράφει στη λεζάντα η ελληνίδα γυμνάστρια. «Με όλα τα παιδιά , τους γονείς και αναρωτιέμαι …. ποσο γρήγορα περνάνε τα χρονια! Κυλάνε σαν "νερό"», συνεχίζει ενώ στη φωτογραφία καμαρώνει πλάι στην απόφοιτη, πια, πρωτότοκη η οποία είναι, συγκλονιστικά όμορφη!

Στο τέλος, όμως, αποκαλύπτει μια λεπτομέρεια που κάνει μεγάλη εντύπωση, σχετικά με το φόρεμα που είχε επιλέξει για την περίσταση η νεαρά!

«Φαντασου ότι επέλεξε να φορέσει το ίδιο φόρεμα που φόρεσα εγώ στην δικη της βάφτιση!», γράφει η Ελένη Πετρουλάκη και μοιράζεται φωτογραφίες και από εκείνη τη στιγμή.

Ιδού η ανάρτηση και μερικές ακόμη φωτογραφίες από εκείνη τη στιγμή, 18 χρόνια πριν! Πραγματικά εντυπωσιακό!

{https://www.instagram.com/p/CumGvBILWUA/?img_index=1}

eleni-petroulaki.jpg

eleni-petroulaki-1_1.jpg

Εκτός από την Άννα Μαρία, η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν ακόμη τρεις κόρες, τις 16χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και τη 13χρονη Ιλιάνα.

{https://www.instagram.com/p/CmmKwRkr2sL/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2023 - 17:47