Ελένη Πετρουλάκη: Η μεγάλη της κόρη γίνεται 18 ετών και της εύχεται με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση

16.01.2023
Ελένη Πετρουλάκη: Η μεγάλη της κόρη γίνεται 18 ετών και της εύχεται με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση
Σήμερα, 16/1/2023, η Άννα Μαρία Ίβιτς ενηλικιώθηκε και τα λόγια που μοιράστηκε η μητέρα της με την αφορμή είναι γεμάτα αγάπη και τρυφερότητα!

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν μαζί τέσσερις κόρες, την εορτάζουσα Άννα-Μαρία, τις 16χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και τη 13χρονη Ιλιάνα.

Η Άννα Μαρία, η οποία τελειώνει φέτος το σχολείο, γίνεται σήμερα 18 ετών και η Ελένη Πετρουλάκη της εύχεται με τον πιο συγκινητικό τρόπο. "Ένα γράμμα στην κόρη μου !" τιτλοφορεί το κείμενο με το οποίο συνοδεύει μια πολύ όμορφη φωτογραφία της εορτάζουσας.

"Σημερα είναι τα γενέθλια σου ! Γίνεσαι 18 ! Σημαντική χρονια και για σένα & για μένα ! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω οτι έγινες 18 !", ξεκινά το γράμμα της η γυμνάστρια υπογραμμίζοντας πως την περίμενε 10 χρόνια. "Δεν είναι τυχαίο το όνομα σου (Άννα Μαρία) που δόθηκε μετά από μεγάλη πίστη δικη μου στην Παναγία και που ήμουν σίγουρη ότι θα 'έρθεις'!", συνέχισε τονίζοντας πως από την πρώτη στιγμή που την αγκάλιασε ήξερε πως δε θα σταματήσει ποτέ να την αγαπά αλλά και ότι εκείνη και οι αδελφές της είναι όλος ο κόσμος της.

"Σε ευχαριστώ για τις χαρές, για τις συγκινήσεις και για τις ωραίες στιγμές που μου έχεις χαρίσει ! Σου εύχομαι να είσαι πάντα γερή και τυχερή στην ζωή σου ,αλλά και δυνατή για να μπορείς να διανύσεις όλα τα μονοπάτια και να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια με ευκολία ! Να πετύχεις όλους τους στόχους που έχεις και να καταφέρεις να είσαι περήφανη για σένα για όλη την διαδρομή που θα κανεις! Εγώ θα είμαι δίπλα σου κάθε στιγμή , κάθε λεπτό να τα υπομένω όλα και να πονάω εγώ για σένα ! Σου εύχομαι αυτά τα γενέθλια να σου φέρουν όλα όσα ονειρεύεσαι και να ανοίξεις τα φτερά σου σαν Άγγελος ! Σε αγαπώ πολύ !❤️ Όσο δεν φαντάζεσαι 💫", ολοκληρώνει και ιδού η ανάρτηση ως είχε.