Gerard Pique: Απαντάει με το δικό του σαρκαστικό τρόπο στο νέο τραγούδι της Shakira

16.01.2023
Gerard Pique: Απαντάει με το δικό του σαρκαστικό τρόπο στο νέο τραγούδι της Shakira
Ο ποδοσφαιριστής δε δίστασε να διακωμωδήσει τους στίχους-επίθεση της πρώην συντρόφου του

Πριν μερικές ημέρες, η Shakira κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι σε συνεργασία με τον Αργεντίνο παραγωγό Bizarrap, που περιέχει στίχους που αναφέρονται ξεκάθαρα στον πρώην σύντροφό της, Gerard Pique.

Η Shakira εκθέτει περισσότερο από ποτέ τον Gerard Piqué με το νέο της τραγούδι

H 45χρονη τραγουδίστρια χώρισε με τον ποδοσφαιρστή μετά από 11 χρόνια σχέσης όταν έμαθε ότι έχει παράλληλη σχέση με μια πολύ νεότερη γυναίκα, ενώ στο τραγούδι της λέει χαρακτηριστική "Είμαι πολύ μεγάλη για σένα, για αυτό είσαι με κάποιον που είναι ακριβώς όπως εσύ”, αναφερόμενη στη νέα σύντροφο του Pique.

Σε ένα άλλο σημείο του τραγουδιού, λέει πως "Ένας λύκος σαν εμένα δεν είναι για κάποιους σαν εσένα”, και συνεχίζει με το "δεν θα επιστρέψω σε σένα, ακόμα κι αν κλάψεις ή με παρακαλέσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι δικό μου το φταίξιμο αν σε κατακρίνουν. Απλά κάνω μουσική, συγγνώμη αν σε πιτσιλάει”. Ο στίχος του τραγουδιού όμως για τον οποίο μιλάνε όλοι, είναι το "Άλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo. Άλλαξες ένα Rolex για ένα Casio".

Ο Gerard Pique έδωσε την απάντηση του στο νέο τραγούδι-επίθεση της Shakira

Ως απάντηση σε αυτό, ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Casio σε ένα βίντεο που τον δείχνει να λέει "αυτό το Casio θα κρατήσει μια ζωή". Ο ίδιος όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς έφτασε στο γήπεδο όπου προπονείται με την ομάδα του για το King’s League με ένα Twingo, όπως ακριβώς αναφέρουν και οι στίχοι του τραγουδιού της πρώην συντρόφου του.