Οι καλύτερες εμφανίσεις και στιγμιότυπα των φετινών Critics Choice Awards

16.01.2023
Οι καλύτερες εμφανίσεις και στιγμιότυπα των φετινών Critics Choice Awards
Οι μεγαλύτεροι stars της τηλεόρασης και του κινηματογράφου έκαναν τα πιο εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί των βραβείων Critics Choice Awards 2023

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles η 28η τελετή απονομής της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Αμερικής και Καναδά, βραβεύοντας τις καλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές και τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2022.

Χρυσές Σφαίρες 2023: Η πλήρης λίστα με τους νικητές

Οι μεγαλύτεροι κινηματογραφικοί και τηλεοπτικοί stars έδωσαν το παρών, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν στο κόκκινο χαλί. Παρακάτω θα δεις τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς αλλά και τα στιγμιότυπα που συζητήθηκαν περισσότερο.

Lisa Marie Presley: Πέθανε ξαφνικά η μοναχοκόρη του Elvis, σε ηλικία 54 ετών

Amanda Seyfried

Η υποψήφια ηθοποιός φόρεσε Dior Haute Couture από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020, μαζί με χρυσές γόβες Stuart Weitzman Nudistcurve Hollywood.

Elle Faning

Η σταρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Critics Choice με ένα ντραπέ κρεμ φόρεμα Alexander McQueen με διακριτικό κόψιμο στο στομάχι, χρυσές γόβες και κοσμήματα Irene Neuwirth.

Kerry Washington

Η ηθοποιός έφερε μια ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards με ένα στράπλες φόρεμα με παγιέτες του οίκου Giorgio Armani Privé με κρυστάλλινο κέντημα και λευκά πέδιλα πλατφόρμας Santoni με διπλή αγκράφα.

Anya Taylor-Joy

Η ηθοποιός εντυπωσίασε με ένα nude φόρεμα Dior Haute Couture Miss Dior με στρας διακοσμητικά και διαμάντια Tiffany & Co.

Angela Bassett

Η υποψήφια για το "Black Panther:Wakanda Forever" φόρεσε ένα πολυεπίπεδο, βελούδινο φόρεμα Christian Siriano και χρυσό τσόκερ.

Phoebe Dynevor

Η ηθοποιός φόρεσε ένα πτυχωτό μεταξωτό φόρεμα Louis Vuitton με ζωγραφισμένα στο χέρι διακοσμητικά λουλούδια, κουλαρίκια από τη συλλογή διαμαντιών Louis Vuitton LV και δαχτυλίδια από τις συλλογές Louis Vuitton High Jewelry Pure V και Tumbler.

Aubrey Plaza

Η Aubrey Plaza φόρεσε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα γεμάτο παγιέτες από τον οίκο Louis Vuitton, με σκίσιμο μέχρι τους μηρούς, και μαύρα πέδιλα.

Kate Hudson

Η ηθοποιός έλαμψε φορώντας ένα μεταλλικό φόρεμα Oscar de la Renta με φλοράλ απλικέ, με χρυσά πέδιλα Christian Louboutin.

Στους νικητές της βραδιάς περιλαμβάνεται ο Brendan Fraser, ο οποίος έχει ενθουσιάσει κριτικούς και κοινό με την ερμηνεία του στη νέα ταινία του Daren Aronofsky «Η Φάλαινα». Ο ηθοποιός συγκίνησε με τον ευχαριστήριο λόγο του, όπου είπε πως: «Ήμουν στην έρημο. Και μάλλον θα έπρεπε να είχα αφήσει ίχνη. Αλλά με βρήκες», απευθυνόμενος στον σκηνοθέτη της ταινίας. «Αν εσύ -όπως ο Charlie, που υποδύθηκα σε αυτήν την ταινία- παλεύεις με κάποιον τρόπο με την παχυσαρκία, ή απλά νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μία σκοτεινή θάλασσα, θέλω να ξέρεις ότι αν μπορείς κι εσύ να έχεις τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου και να πας προς το φως, τότε θα συμβούν καλά πράγματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το «Everything Everywhere All at Once» κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας ενώ η Cate Blanchet κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ταινία «Tár».

Η Halle Berry έκανε επίσης μια συγκινητική ομιλία παραλαμβάνοντας το SeeHer Award, καλώντας περισσότερες γυναίκες να αφηγηθούν ιστορίες γυναικών. «Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και πίστευα ότι αν μπορούσα να παίξω το ρόλο ενός λευκού άνδρα, τότε θα κέρδιζα. Αλλά ξέρετε τι, θέλετε να μάθετε γιατί δεν λειτούργησε; Επειδή, δεν είμαι λευκός άντρας», είπε αρχικά η ηθοποιός. «Οπότε, για να δουλέψουν αυτοί οι ρόλοι, πρέπει να αλλάξουν ουσιαστικά. Θα έπρεπε να είχε γραφτεί με την πραγματικότητα του ταξιδιού μου, με όλη την ομορφιά και τον πόνο της. Γι' αυτό είμαι τόσο ευγνώμων που ζω την στιγμή, όπου οι γυναίκες ορθώνουν το ανάστημά τους και λέμε εμείς τις δικές μας ιστορίες. Θα γράφουμε, θα σκηνοθετούμε και αν είμαστε τυχερές, θα πρωταγωνιστούμε επίσης. Είμαστε όμορφες και φοβισμένες, ευάλωτες και δυνατές, όμορφες και κακοποιημένες, όλα αυτά μαζί και όλα ταυτόχρονα!», πρόσθεσε στη συνέχεια.