Η Μαρία Τζομπανάκη ποζάρει μπροστά από τη μαρκίζα του Ορφέα Αυγουστίδη: «Καμαρώνω και θα το ομολογώ ξυπνητή και κοιμισμένη»

17.01.2023
Η Μαρία Τζομπανάκη ποζάρει μπροστά από τη μαρκίζα του Ορφέα Αυγουστίδη: «Καμαρώνω και θα το ομολογώ ξυπνητή και κοιμισμένη»
«Μάνα τι έπαθες; Έχεις τρελαθεί;».

H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Σασμού έφερε ξανά κοντά καλλιτεχνικά μητέρα και γιο όμως η Μαρία Τζομπανάκη στηρίζει τον Ορφέα Αυγουστίδη σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. Η τηλεοπτική μας Καλλιόπη θέλησε να εκφράσει την αδυναμία που έχει στον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και διαδικτυακά.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία μπροστά από τη μαρκίζα της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο γιος της και ηθοποιός. Η εντυπωσιακή κυρία πόζαρε χαμογελαστή και στη λεζάντα σημείωσε: «Καμαρώνω και θα το ομολογώ και ξυπνητή και κοιμισμένη».

Με τη σειρά του ο Ορφέας Αυγουστίδης, σχολίασε την ανάρτηση λέγοντας: «Μάνα τι έπαθες; Έχεις τρελαθεί;».

Δείτε την ανάρτηση:

Σε συνέντευξη της παλαιότερα η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε ακόμη με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφο του γιου της, Γεωργία, και μητέρα του παιδιού του. Μάλιστα διηγήθηκε την πρώτη επίσκεψη του Ορφέα στην Αμερική.

«Θα κάνω μερικές αποκαλύψεις. Ήρθε με την καλή του, τη Γεωργία μας. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέρες πριν. Εκεί συνειδητοποίησα ότι έφυγε. Έφυγε από το σώμα μου όταν τον γέννησα, όταν σταμάτησα τον θηλασμό, όταν έφυγε από το σπίτι. Είχε σχέσεις, πολύ ζεστός σαν άνδρας… Με κάνεις και ιδρώνω όπως με κοιτάς!» είπε στον γιο της που την επιτηρούσε για το τι θα πει

«Όταν είδα τη συμπεριφορά του στη Γεωργία κατάλαβα ότι είναι ένας κορίτσαρος μια βασίλισσα που θα πάρει τη θέση της πρώην βασίλισσας. Χιλιάδες φορές χαλάλι της. Είναι η χαρά, η αγάπη προσωποποιημένη» είπε χαρακτηριστικά.