Bruce Willis: Οι γλυκύτατες πόζες με την κόρη του, Tallulah και η... Winona Ryder

17.01.2023
Bruce Willis: Οι γλυκύτατες πόζες με την κόρη του, Tallulah και η... Winona Ryder
Ο Bruce Willis είναι ένας στοργικός πατέρας και μας αρέσει να τον βλέπουμε να το εκφράζει. Πριν μερικές μέρες, η 28χρονη κόρη του Tallulah, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες οι δυο τους κάνουν πλάκα και διασκεδάζουν.

Στις πρώτες δύο φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram, ο Bruce και η Tallulah φαίνονται αγκαλιά και ποζάρουν για τη λήψη. Στην πρώτη φωτογραφία, η Tallulah, η μικρότερη κόρη του Bruce και της πρώην συζύγου της Demi Moore, φαίνεται να γελάει με τη πόζα του μπαμπά της, ενώ στη δεύτερη οι δυο τους κάνουν πλάκα, ενώνουν τα χέρια και ποζάρουν για τη φωτογραφία.

Tallulah Willis: Η μικρότερη κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis αρραβωνιάστηκε

Στις φωτογραφίες, ο Bruce φοράει εφαρμοστό γκρι παντελόνι φόρμας, μπλε αθλητικά παπούτσια και ένα λευκό μπλουζάκι. Η Tallulah είναι επίσης casual με ένα φαρδύ γκρι παντελόνι, ένα λευκό μπλουζάκι, ένα μπουφανάκι με μοτίβο τριαντάφυλλο και λευκές κάλτσες. Μια απλή οικογενειακή μέρα!

Στις υπόλοιπες λήψεις, η Tallulah ποζάρει για selfies ενώ κάνει μια λουλουδάτη εμφάνιση, απαθανατίζει μερικά πρωινά εδέσματα (ένα που μοιάζει με bagel με τυρί κρέμα και μια άλλη φωτογραφία με ένα καφέ με ένα βιβλίο «Ανώνυμοι Αλκοολικοί» στο πλάι) και περήφανα δείχνει τον αξιολάτρευτο σκύλο της.

Στη συλλογή, βλέπουμε στο τέλος μια φωτογραφία της Winona Ryder και το γιατί είναι προφανές... Από αυτό το look της ηθοποιού εμπνεύστηκε για το δικό της σε αυτή τη φάση της ζωής της η Tallulah και, ναι, της πηγαίνει πολύ!

H Tallulah Willis έπαθε... Demi Moore!

Υπενθυμίζουμε ότι ο σταρ του «Die Hard» διαγνώστηκε με αφασία τον Μάρτιο του 2022, αλλά έκτοτε έχει δεχθεί μεγάλη υποστήριξη από fans και την οικογένειά του.