Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα που θα δώσει στο γιο του

17.01.2023
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα που θα δώσει στο γιο του
Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef καλωσόρισε πριν μερικούς μήνες στον κόσμο το πρώτο του παιδί με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Καλεσμένος στο "Καλύτερα δε γίνεται" βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με αφορμή την πρεμιέρα του νέου κύκλου του "Master Chef" και μίλησε και για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου αλλά και τον γιο τους, που ήρθε στον κόσμο πριν τέσσερις μήνες. Ο γνωστός σεφ και κριτής αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με την ηθοποιό μέσω του internet.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιάστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του -και ένα ποτήρι μπύρα

"Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Θα είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ότι δεν έστειλα εγώ πρώτος μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει ακριβώς η κουβέντα, τείνει τώρα πλέον να γίνει αυτός ο παραδοσιακός τρόπος. Επειδή γνωριστήκαμε πριν την καραντίνα, στην καραντίνα αρκετές σχέσεις ήρθαν έτσι κοντά. Νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολύ γρήγορα με τη Χρύσα", είπε αρχικά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον γιο τους και η συγκίνησή του δεν περιγράφεται

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο είναι σήμερα ο γιος τους, εκείνος απάντησε: "Σήμερα γίνεται 4 μηνών". Στο τέλος της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού έδωσε τα δώρα της στον καλεσμένο της, ο οποίος αγαπά τη μαγειρική και τις μηχανές. Όταν εκείνος είδε την ξύλινη επιφάνεια κοπής, με την επιγραφή "Ο καλύτερος chef είναι ο μπαμπάς μου" τότε ανέφερε πως θα τη δώσει στον γιο του, αποκαλώντας τον "Κίμωνα" όπως και θα είναι το όνομά του.

Ο ίδιος μίλησε και για τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο reality μαγειρικής και τη σχέση του με τους άλλους κριτές, λέγοντας: "Με τα παιδιά δεν κάναμε παρέα αλλά δεν μας πήρε πολύ καιρό να νιώσουμε ότι θα γίνουμε παρέα. Έχουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο προνόμιο, έχουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ είχα και το προνόμιο για δύο χρόνια να είμαι στο κοντρόλ της εκπομπής, ένα πολύ μεγάλο σχολείο, οπότε έχω παρακολουθήσει όλο το σύστημα. Ασχολούμαστε με αυτό μέχρι εκεί που μας κάνει χαρούμενους. Μας έχει βοηθήσει γενικότερο και το μόνο που κάνουμε είναι να το χαιρόμαστε"