Φώτης Σεργουλόπουλος για τη διάρρευση του αριθμού του τηλεφώνου του: "Δεν έχω ζήσει μεγαλύτερο εφιάλτη"

17.01.2023
Φώτης Σεργουλόπουλος για τη διάρρευση του αριθμού του τηλεφώνου του: "Δεν έχω ζήσει μεγαλύτερο εφιάλτη"
Ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια τρομακτική εμπειρία που είχε λόγω μίας φωτογράφισης

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε πριν χρόνια, όταν κατά λάθος διέρρευσε ο αριθμός του τηλεφώνου του. Αυτό συνέβη την περίοδο που παρουσίαζε μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου στο Mega, και αφορμή στάθηκε μία φωτογράφιση με τον σκύλο του.

Μαρίνα Βερνίκου: "Νόμιζα θα φύγει η καρδιά από το στήθος μου"

"Είχα κάνει μια τέτοια (φωτογράφιση) για εξώφυλλο τηλεοπτικού περιοδικού με τον Σωτήρη μου, που ήταν το σκυλί μου στο πρωινό. Ήταν χαρακτηριστικό σκυλί, ήξερε τόσα χρόνια μέσα στο στούντιο ποιες ήταν οι κάμερες και στηνόταν. Κάνω λοιπόν αυτό το εξώφυλλο στο περιοδικό κι έχω ξεχάσει να του βγάλω το λουρί του κι από το περιοδικό δεν βλέπουν καλά και βγάζουν την φωτογραφία με την καδένα και το τηλέφωνό μου το σταθερό", είπε αρχικά.

Σοφία Αλιμπέρτη: "Έχασα φίλους, παρέες, την αίσθηση της ασφάλειας και της ελευθερίας κι έπαθα κατάθλιψη"

"Άλλαξα τηλέφωνο. Δεν φαντάζεσαι τι έγινε. Ανά πέντε δευτερόλεπτα χτυπούσε το τηλέφωνο. Νομίζω ότι δεν έχω ζήσει πιο μεγάλο εφιάλτη αυτού του επιπέδου. Στην αρχή έλεγα ναι και το έκλειναν και μετά έλεγαν Φώτη και το έκλειναν. Μετά το έβγαλα από την πρίζα και άλλαξα νούμερο. Τότε δεν υπήρχαν τα τσιπάκια, οπότε στο κολάρο βάζαμε το τηλέφωνο ενός ανθρώπου κι είχα βάλει το δικό μου. Είχαμε σταθερό τότε…" πρόσθεσε ο ίδιος.