Sarah Ferguson: Η στενή φιλία της με την Lisa Marie Presley και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της

18.01.2023
Sarah Ferguson: Η στενή φιλία της με την Lisa Marie Presley και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της
Η Lisa Marie Presley ήταν ένα άτομο γεμάτο ζωντάνια και φαίνεται ότι έκανε φίλους όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα έγινε κολλητή φίλη και με ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Αυτό ήταν η Sarah Ferguson, η οποία όταν έμαθε το θλιβερό νέο για τον σοκαριστικό θάνατο της φίλης της, τίμησε την Presley με μια εγκάρδια ανάρτηση στα social media της.

Μια μέρα μετά το τραγικό γεγονός η δούκισσα της Υόρκης ανέβασε μια φωτογραφία της μαζί με την Presley με την εγκάρδια λεζάντα: «Σoυ λέω γεια κάθε μέρα και σε αγαπώ φίλη μου και θα συνεχίσω να σου λέω γεια κάθε μέρα. Ήσουν η αδελφή μου, μια καταπληκτική μητέρα για τον Ben, την Riley, την Harper και την Finley και μια υπέροχη κόρη για την Priscilla. Ήσουν αφοσιωμένη φίλη μου για πολλά χρόνια και είμαι εδώ για την οικογένειά σου για να τους στηρίζω και να τους αγαπώ. Είμαι βαθιά λυπημένη φίλη μου, είσαι στην καρδιά μου».

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη Sarah και τη Presley να ποζάρουν μάγουλο με μάγουλο και να χαμογελούν, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο κοντά ήταν.

Σύμφωνα με το Page Six, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010 όταν η Presley ζούσε στο Sussex της Αγγλίας με τον πρώην σύζυγό της Michael Lockwood και «τα βρήκαν αμέσως». Με τα χρόνια, η Presley και η Sarah ήρθαν πολύ κοντά, βοηθώντας η μια την άλλην σε δύσκολες στιγμές. Είχαν μια όμορφη φιλία, με έναν στενό φίλο να λέει στο Page Six ότι «δέθηκαν πραγματικά ως αδελφές».


Στις 12 Ιανουαρίου, ο κόσμος σοκαρίστηκε από τον θάνατο της Presley η οποία έφυγε σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ήταν το μοναδικό παιδί του θρύλου του Rock ‘n’ Roll, Elvis Presley και της Priscilla Presley. Είχε τρεις κόρες, την 33χρονη Riley και τις δεκατετράχρονες δίδυμες Finley and Harper. Ο γιος της Benjamin αυτοκτόνησε το 2020 κάτι που «κατέστρεψε» την Lisa Marie Presley, όπως είχε δηλώσει τότε η ίδια.

Νικολέτα Μακρή