5 διάσημες σταρ του Χόλιγουντ που πέρασαν δυσκολίες λόγω του ύψους τους

5 διάσημες σταρ του Χόλιγουντ που πέρασαν δυσκολίες λόγω του ύψους τους
Το μέσο ύψος μιας γυναίκας κυμαίνεται γύρω στο 1.60. Κι ενώ οι εξαιρετικά ψηλές γυναίκες έχουν μεγάλη ζήτηση στη βιομηχανία της μόδας και του αθλητισμού, στην «κανονική» ζωή, πολλές από αυτές υποφέρουν από τα κοινωνικά στερεότυπα.

Κάτι που συμβαίνει και στον χώρο του θεάματος. Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις ηθοποιών που λόγω του ύψους τους δυσκολεύτηκαν στην αρχή της καριέρας τους. Πέντε από αυτές μίλησαν για τις δυσκολίες που προκάλεσε το ύψος τους τόσο στην καριέρα τους όσο και στην παιδική τους ηλικία.

Πρίγκιπας Harry: Ποια είναι η σκηνή του The Crown που θα τον εξοργίσει (αν τη δει)

Elizabeth Debicki, 1.90

{https://www.instagram.com/p/CzyjOkot3Bx/}

Η Elizabeth Debicki ασχολήθηκε με το μόντελινγκ στην πατρίδα της την Αυστραλία, εκμεταλλευόμενη το ασυνήθιστο ύψος και τη λεπτή της σιλουέτα. Ωστόσο, η είσοδος στον κόσμο της υποκριτικής ήταν μια διαφορετική εμπειρία. Μόλις το 2018, στην ταινία, Widows, η Debicki θα μπορούσε τελικά να παίξει έναν συνηθισμένο άνθρωπο. «Υπάρχει κάτι πολύ όμορφο για μένα να μου ζητηθεί να παίξω κάποιον «συνηθισμένο» και «κανονικό». Εννοώ με αυτό να υποδυθώ μια νοικοκυρά, να παίξω κάποιον νέο άνθρωπο, με χαμηλό κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο. Πραγματικά δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πολλούς από αυτούς τους χαρακτήρες πριν», είπε σε συνέντευξή της.

Geena Davis, 1.82

Geena Davis - IMDb

Η ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε επιδραστικές ταινίες, όπως το Thelma and Louise, αλλά ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Ωστόσο, πρόσφατα μίλησε για το πώς το ύψος της την έκανε ανασφαλή όταν ήταν μικρότερη. Εξομολογήθηκε ότι ένιωθε αταίριαστη μεταξύ των συμμαθητών της αφού ήταν πιο ψηλή από όλους.

«Ήμουν ψηλή από μωρό. Ήμουν πάντα το πιο ψηλό παιδί στην τάξη, αρσενικό ή θηλυκό, μέχρι το τέλος του έτους. Και μου φάνηκε πολύ αγχωτικό να ξεχωρίζω τόσο πολύ γιατί το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να ξεχωρίζω. Δεν είναι σαν να με κορόιδευαν τα παιδιά - απλώς το ένιωσα. Δεν ταίριαζα», ανέφερε σε συνέντευξή της.

Nicole Kidman: Γιατί η φωτογράφηση της για τον οίκο Balenciaga προκάλεσε την οργή των fans της

Nicole Kidman, 1.77

{https://www.instagram.com/p/C0QhIoNukcV/}

Η Nicole Kidman, μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς, έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, εξώφυλλα περιοδικών και τηλεοπτικές σειρές και μάλιστα κέρδισε ένα Όσκαρ για την ερμηνεία της στο The Hours. Ωστόσο, λόγω του ύψους της, υπέφερε πολύ όταν ήταν μικρή.

«Ήμουν μια έφηβη που δεν συμμορφωνόταν, αλλά είχα πολλούς φόβους και ανασφάλειες επειδή ήμουν πολύ ψηλή. Ήμουν 1.77 από τα 13 μου», είπε σε συνέντευξή της.

Charlize Theron, 1.75

{https://www.instagram.com/p/CxqWNpsMSie/}

Η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός έχει ερμηνεύσει όλους τους τύπους ρόλων, από δραματικούς, όπως στο Monster, για το οποίο κέρδισε Όσκαρ το 2003, μέχρι ρόλους δράσης, όπως στο The Fast and Furious.

Ωστόσο, η φήμη της δεν της ήρθε εύκολα. Σε συνεντεύξεις της, θυμήθηκε ότι το ύψος της δεν τη βοήθησε να ανοίξει τις πόρτες που απαιτούνται για τους ρόλους που επιθυμούσε. «Οι δουλειές με πραγματική βαρύτητα πηγαίνουν σε ανθρώπους που είναι σωματικά κατάλληλοι για αυτούς, και αυτό είναι το τέλος της ιστορίας. Πόσοι ρόλοι υπάρχουν για το πανέμορφο ψηλό μοντέλο που φοράει τουαλέτα;» εξήγησε η ηθοποιός.

Charlize Theron: «Αυτή η τάση ομορφιάς των ‘90s με στοιχειώνει μέχρι σήμερα»

Blake Lively, 1.77

{https://www.instagram.com/p/CinwKzFJIki}

Η ηθοποιός, η οποία είναι σύζυγος του Ryan Reynolds, αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι οι συμμαθητές της την πείραζαν και μάλιστα την αποκαλούσαν Abelardo (όπως το τεράστιο κίτρινο πουλί από το Sesame Street).

«Τα παιδιά με κορόιδευαν στο δημοτικό σχολείο λέγοντάς με Big Bird (επειδή ήμουν «πολύ ψηλή» και είχα «κίτρινα» μαλλιά).

Τελευταία τροποποίηση στις 03.12.2023 - 18:49