Charlie Sheen: Ποια ήταν η αντίδραση του όταν ανακάλυψε ότι η μεγαλύτερη κόρη του, ξεκίνησε καριέρα σε sex site

Ο Charlie Sheen, η Denise Richards και τα κορίτσια τους το 2016
Ο Charlie Sheen, η Denise Richards και τα κορίτσια τους το 2016
Δεν είναι και συνηθισμένη εμπειρία για έναν γονιό να ανακαλύπτει ότι το παιδί του εργάζεται στη βιομηχανία του σεξ.

Πώς να αισθάνθηκε λοιπόν ο Charlie Sheen όταν έμαθε ότι η 19χρονη κόρη του, Sami ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022 τη συνεργασία της με το OnlyFans — μια συνδρομητική πλατφόρμα που επιτρέπει στους δημιουργούς να μοιράζονται γυμνό ή μερικώς γυμνό περιεχόμενο σε premium τιμή.

{https://www.instagram.com/p/CmrRoe6LlOw/}

Και ενώ η μαμά της, Denise Richards, συμφώνησε με την αντισυμβατική κίνηση καριέρας της Sami, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον διάσημο πατέρα της.

«Είχα μια σπασμωδική αντίδραση σε αυτό λόγω της φήμης που το ακολουθούσε», παραδέχθηκε ο πρωταγωνιστής του «Two and a Half Men» στο Bustle. «Είπα “Ω, αυτό μπορεί να πάει μόνο άσχημα”».

Παρά το γεγονός της αρχικής του έκπληξης, ο Charlie είπε ότι τελικά άρχισε να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά, επειδή ήταν η κόρη του.

{https://www.instagram.com/p/Ct7zenQJf_Z/}

«Το κάνει αυτό και μπορεί να είναι μια πολύ πιο επιτυχημένη και ευχάριστη εμπειρία με την υποστήριξη του εαυτού μου, της μαμάς της και άλλων», εξήγησε. «Πρέπει να έχω εμπιστοσύνη και απλώς να ξέρω μέσα μου ότι όλες οι αρετές της και όλα τα υπέροχα που την κάνουν να είναι ο εαυτός της, έρχονται μαζί της».

Είπε στo site ότι όταν η Sami παράτησε το λύκειο και άφησε το «σπίτι της κόλασης» της μητέρας της για να ζήσει μαζί του τον Σεπτέμβριο του 2021, ο ίδιος βρισκόταν σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ.

14 celebrities που ήταν συμμαθητές στο σχολείο πριν γίνουν διάσημοι

«Αυτό από το οποίο είχε το όφελος, και εγώ είχα το μεγάλο όφελος, ήταν ότι ήταν εκεί προς το τέλος όταν εγώ τελείωνα τα θέματα με το ποτό», είπε ο 58χρονος ηθοποιός. «Έπρεπε να δει από κοντά αυτό το ταξίδι».

Ο Charlie φρόντισε να σημειώσει ότι ενώ «δεν είναι τύπος που κάνει κήρυγμα ή που χρειάζεται συνεχή προσοχή ή υποστήριξη σε αυτό που κάνει», είναι χαρούμενος που η Sami «είδε τα οφέλη του πώς ακριβώς μια ζωή μαζί, σε αυτήν την πραγματικότητα, μπορεί να βελτιωθεί τόσο πολύ και να παραμείνει έτσι».

Πρόσθεσε: «Έβλεπε έναν ασυνεπή όπως εγώ να γίνεται το πιο αξιόπιστο άτομο στη ζωή της. Φυσικά, δεν ήταν στο σχέδιο. Το σύμπαν μας είχε μαζί όταν το έκανε, κάτι που είναι πολύ εκπληκτικό».

{https://www.instagram.com/p/CpmHM9IOQ3k/}

Ως απάντηση στην κίνηση καριέρας της κόρης της, η μητέρα της, Denise Richards, είπε στο Page Six εκείνη την εποχή: «Η Sami είναι 18 ετών και αυτή η απόφαση δεν βασίστηκε στο σε ποιου σπίτι μένει. Το μόνο που μπορώ να κάνω ως γονιός είναι να την καθοδηγώ και να εμπιστεύομαι την κρίση της, αλλά κάνει τις επιλογές της».

Η αλήθεια είναι ότι η Richards εντάχθηκε στο OnlyFans λίγες μέρες αργότερα.

Από την πλευρά του, ο Charlie κατηγόρησε τότε την πρώην σύζυγό του για τις επιλογές της Sami, λέγοντας στο Page Six, «Είναι 18 ετών τώρα και ζει με τη μητέρα της. Αυτό δεν συνέβη κάτω από τη στέγη μου».

Πρόσθεσε: «Δεν το επιδοκιμάζω, αλλά επειδή δεν μπορώ να το αποτρέψω, την προέτρεψα να το διατηρήσει classy, δημιουργικό και να μη θυσιάσει την ακεραιότητά της». Η Richards, ωστόσο, είπε ότι δεν μπορούσε να κρίνει την κόρη της, καθώς αναφέρθηκε στον δικό της sexy ρόλο στην ταινία «Wild Things» και σε προηγούμενες φωτογραφίσεις της στο Playboy.

Ο Charlie και η Denise ήταν παντρεμένοι από τον Ιούνιο του 2002 έως τον Νοέμβριο του 2006 και έχουν επίσης την 18χρονη Lola [φωτό κάτω]

{https://www.instagram.com/p/CtAiATTreMT/}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.11.2023 - 13:34