Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Ο Τζο από το Milky Way εύχεται να ήταν σαν κι εκείνον στα 17 του

02.11.2023
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Ο Τζο από το Milky Way εύχεται να ήταν σαν κι εκείνον στα 17 του
Η πολυαναμενόμενη σειρά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτου κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:10 και ο πρωταγωνιστής της αποκαλύπτεται στην Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της σειράς Milky Way στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για τα πάντα, ξεκινώντας από τον ρόλο του αλλά και από το πώς βρέθηκε στη Δραματική σχολή.

«Υποδύομαι τον Τζο, τον λένε Ιωσήφ αλλά θέλει να τον αποκαλούν Τζο, είναι ένα queer gay αγόρι από την Αθήνα που η μητέρα του αποφάσισε να το στείλει στην επαρχία για να γνωρίσει για πρώτη φορά τον πατέρα του. Εκεί αντιμετωπίζει τα στερεότυπα και την ομοφοβία. Είναι πολύ ωραίος ρόλος, ευαίσθητος και δυναμικός, είμαι χαρούμενος που με επέλεξε ο Βασίλης Κεκάτος», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος τονίζοντας πως «η σειρά ίσως προκαλέσει γιατί έχει πράγματα που το κοινό δεν βλέπει στην ελληνική τηλεόραση, καθώς θα έχει διαφορετικούς ρόλους, πρότυπα της κοινωνίας που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε».

Όσο για τους γονείς του; Εκείνοι δεν ήταν τόσο υποστηρικτικοί, αλλά «όταν δεν υπάρχει τόσο αποδοχή από την οικογένεια, αποφασίζεις να πας παρακάτω στη ζωή σου και να βρεις ανθρώπους που να μπορούν να σε υποστηρίξουν για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις»

Σχετικά με τη διαφορετικότητα μίλησε ο νεαρός ηθοποιός σε μεγάλο μέρος της συνέντευξής του. «Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να είναι διαφορετικό», είπε κάποια στιγμή η ηθοποιός που παραδέχτηκε ότι δεν νιώθει στεναχώρια καθώς έχει δεχτεί πως δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούντα πάντα ενώ παραδέχτηκε ότι από μικρός είχε έντονη θηλυπρέπεια την οποία δεν άλλαξε. «Σαν gay αγόρι, με εμφανή θηλυπρέπεια - από μικρός ήμουν αρκετά θηλυπρεπής και δεν το έκρυβα - υπήρχε μεγάλο θέμα γιατί θα έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που περπατάω, που μιλάω, έπρεπε να "συμμορφωθώ", να υπάρχω με έναν τρόπο που ήταν αρεστός σε κάποιους. Όταν οι άλλοι σου λένε ότι κάνεις κάτι λάθος κι εσύ δεν καταλαβαίνεις γιατί είναι λάθος… Όταν κάτι σου βγαίνει από μέσα σου φυσικά και κάποιος σου λέει είναι λάθος πρέπει να το αλλάξεις, σε μικρή ηλικία δεν καταλαβαίνεις γιατί», είπε ο Κωνσταντίνος συμπληρώνοντας πως

Για τα κοινά στοιχεία που έχει με τον Τζο, τονίζοντας πως έχει πολλά κοινά σημεία με τον ρόλο που τον ένιωσε περισσότερο στην καρδιά και όχι στην καρδιά.

«Ο Τζο είναι αυτός που θα ήθελα να ήμουν εγώ στα 17 ή το παιδί που θα ερωτευόμουνα αν τον γνώριζα τότε», λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε και την περίεργη συνθήκη με την οποία πήρε τον ρόλο.

«Με πήραν από μία εταιρεία casting και μου είπαν ότι είμαι ανάμεσα στους 2 για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Milky Way. Εγώ σοκαρίστηκα. Πέρασα από ακρόαση και μόλις τελείωσε η σκηνή, μου είπε ότι ο ρόλος είναι δικός μου και ότι θέλει να το κάνω εγώ. Ήταν η πιο εύκολη ακρόαση που έχω κάνει ποτέ», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Λίγα λόγια για την ιστορία

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Μαρίας (Κορίννα Ντουλλάαρτ), η οποία λαχταρά να φύγει μακριά από την αργόσυρτη επαρχιακή της πόλη και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο». Με σύμμαχο τον συνομήλικό της Τζο (Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος), θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει και όχι αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εκείνη. Μία περιπέτεια ανεξαρτησίας και ενηλικίωσης που θα μιλήσει στις καρδιές όλων. Για να γνωρίσεις και τους γονείς των ηρώων κάνε κλικ στον σύνδεσμο.

{https://www.youtube.com/watch?v=j5xQ6Wgacag&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.11.2023 - 14:20