Μιχάλης Ρέππας για Τρεις Χάριτες και Ντίνα Κώνστα: «Κάναμε λάθος. Μετάνιωσα, αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω»

02.11.2023
Μιχάλης Ρέππας για Τρεις Χάριτες και Ντίνα Κώνστα: «Κάναμε λάθος. Μετάνιωσα, αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω»
Ο δημοφιλής σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν γράψει (και συνεχίζουν να γράφουν) μαζί με το έτερο, συγγραφικό του δίδυμο, Θανάση Παπαθανασίου, και ήταν λαλίστατος.

Τρεις παραστάσεις του βλέπουμε φέτος σε αντίστοιχες σκηνές σε αθηναϊκά θέατρα και με αυτή την αφορμή, ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε και για τις τηλεοπτικές επιτυχίες που έχουν υπογράψει από κοινού με τον Θανάση Παπαθανασίου.

Τη μερίδα του λέοντος στη συζήτηση, φυσικά, είχαν οι θρυλικές Τρεις Χάριτες, για τις οποίες ο δημιουργός δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ήταν τεράστιο λάθος τους που είχαν απαγορεύσει δια παντός στο Mega να επαναλάβει την προβολή τους. Και αυτό για δύο λόγους. Αφενός (και εύλογα) ο οικονομικός, «Τότε ήμασταν όλοι πιο καλά, οικονομικά», είπε συγκεκριμένα ο σεναριογράφος, αφετέρου ο πιο ουσιαστικός.

«Είναι κρίμα που δεν τις ξέρουν τις Τρεις Χάριτες εξίσου με το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ήταν λάθος μας που εμείς με τα χέρια μας σβήσαμε τη Γιολάντα και αφήσαμε τη Ντίνα Κώνστα στη μνήμη του ελληνικού λαού μόνο ως Ντένη», είπε, μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας αναφερόμενος στη σπουδαία πρωταγωνίστρια που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2022 και είχε συμμετάσχει στις Τρεις Χάριτες στον ρόλο της θείας.

{https://www.youtube.com/watch?v=pSNYmUIszE8&ab_channel=migrate123}

«Μετάνιωσα, αλλά δεν γυρίζει ο χρόνος πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος ενώ μίλησε και για τη μία από τις τρεις πρωταγωνίστριές του που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. Ο λόγος για τη Μίνα Αδαμάκη που πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο, με την οποία είχαν μιλήσει λίγο καιρό νωρίτερα και, όπως αποκάλυψε, του φάνηκε πως «δεν καταλάβαινε και πολλά.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.11.2023 - 15:23