Κορίνvα Ντουλλάαρτ: Η Μαρία του Milky Way λέει πως ήταν ένα σχετικά ήσυχο παιδί αλλά...

02.11.2023
Κορίνvα Ντουλλάαρτ: Η Μαρία του Milky Way λέει πως ήταν ένα σχετικά ήσυχο παιδί αλλά...
Η πολυαναμενόμενη σειρά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτου κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:10 και η πρωταγωνίστριά της αποκαλύπτεται στην Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της σειράς Milky Way στην οποία πρωταγωνιστεί, η Κορίνvα Ντουλλάαρτ βρέθηκε στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για τα πάντα, ξεκινώντας από τον ρόλο της ενώ παραδέχεται πως ήταν πάντα χαμηλών τόνων και ανάμεσα στα όσα δεν της αρέσουν στο επάγγελμά της είναι αυτός ο έντονος θαυμασμός και το ενδιαφέρον για τη ζωή των celebrities.

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Ο Τζο από το Milky Way εύχεται να ήταν σαν κι εκείνον στα 17 του

Η νεαρή κοπέλα γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά είναι μισή Ολλανδέζα και από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός όμως οι γονείς της δεν της επέτρεπαν και στράφηκε σε άλλες διεξόδους καλλιτεχνικές, όπως το τραγούδι. Ξεκίνησε για το Άμστερνταμ να σπουδάσει όπερα όμως κατέβηκε από το αεροπλάνο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

«Μα καλά, για ένα παιδί που θέλει να είναι στην... απέναντι όχθη, πως βρέθηκες μπροστά από τα φω΄τα» τη ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη, συμπληρώνοντας βέβαια πως κάτι καταλαβαίνει κι αυτή αφού το ίδιο συνέβη και μ' εκείνη. Μάλιστα!

«Μου φαινόταν πάντα πολύ ενδιαφέρον. Ίσως επειδή η δική μου πραγματικότητα δεν μου άρεσε, θεωρώ ότι είναι μαγεία να έχεις την ευκαιρία να ζεις και να καταλαβαίνεις ήρωες μέσα από την Τέχνη», απάντησε η νεαρή κοπέλα για το πώς βρέθηκε σε αυτό τον χώρο.

Έρχεται το Milky Way: Το trailer και η πρώτη γνωριμία με τους ήρωες

Θυμίζουμε πως πρόκειται για μία σειρά 8 επεισοδίων και μιλάει για μία κοπέλα που είναι 17 ετών, μεγαλώνει στην επαρχία κι έχει όνειρο να πάει στην Αθήνα να γίνει χορεύτρια. Όταν μαθαίνει ότι έχει μείνει έγκυος βλέπει τα όνειρά της να ”γκρεμίζονται”. Στην πορεία της θα υπάρξουν άνθρωποι που θα την βοηθήσουν κι άλλοι που την καταπιέζουν και ιδού ένα ακόμη sneak preview.

Έχουμε δει ακόμη ένα στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Είναι ρεαλιστικό το Milky Way για τις ηλικίες στις οποίες αναφέρεται τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία; Ναι, η Κορίννα υποστηρίζει πως έτσι είναι και πως μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει την πραγματικότητα ο σκηνοθέτης είναι αρκετά σκληρός. Ποιο είναι το σημαντικό κομμάτι της σειράς; «Παρουσιάζει μία πραγματικότητα και δεν κρύβει πράγματα η σειρά. Δείχνει πώς θα αντιδρούσε πραγματικά μία κοπέλα αν της συνέβαινε αυτό (η εγκυμοσύνη). Ακόμα και φίλες της που νόμιζε ότι θα ήταν εκεί για αυτή τσακώνονται μαζί της κι έτσι ούτε αυτές δεν είναι δίπλα της», λέει η νεαρή πρωταγωνίστρια και η πρεμιέρα πειρμένο

Τελευταία τροποποίηση στις 02.11.2023 - 17:09