Bradley Cooper - Irina Shayκ: Βγήκαν στον δρόμο με στολές μαζί με την κόρη τους και γιόρτασαν το Halloween

Bradley Cooper - Irina Shayκ: Βγήκαν στον δρόμο με στολές μαζί με την κόρη τους και γιόρτασαν το Halloween
Το Halloween είναι κάθε χρόνο μια ευκαιρία να δει κανείς τα ευφάνταστα κοστούμια των διασήμων που γιορτάζουν τη συγκεκριμένη μέρα με κάθε τρόπο. Όπως, για παράδειγμα, ο Bradley Cooper και η Irina Shayκ που μπήκαν απόλυτα στο πνεύμα του Halloween!

Το πρώην ζευγάρι απόλαυσε μαζί με την κόρη του, το trick-or-treating στη Νέα Υόρκη, με στολές Rocket Raccoon, του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Bradley στην ταινία, Guardians of the Galaxy. Η εξάχρονη κόρη τους, Lea De Seine κρατούσε γλυκά το χέρι της μαμάς της, ενώ ο σκηνοθέτης του A Star is Born, κρατούσε το καλάθι της με καραμέλες κολοκύθας.

Ο Bradley που δίνει σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση, ολοκλήρωσε τη στολή του με τα αθλητικά παπούτσια Travis Scott Jordan 1 Retro High Nike, τα οποία, όπως παρατήρησαν οι fans, φόρεσε επίσης σε μια πρόσφατη ρομαντική βόλτα με την Gigi Hadid. Η Shayκ επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες Rocket Raccoon.

Φυσικά και η Lea ντύθηκε με μια εντυπωσιακή στολή. Η μικρούλα φορούσε μια στολή της Taylor Swift που περιείχε το λευκό μπλουζάκι της από την περιοδεία Eras. Η μικρή ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρο καπέλο, μαύρο σορτς και μαύρα δερμάτινα loafers. Το t-shirt έγραφε: «Who’s Taylor Swift anyway; Εw?» Το λευκό μπλουζάκι της Lea είναι το ίδιο που φορούσε η Taylor τον Μάρτιο όταν ερμήνευε το τραγούδι της «22».

{https://twitter.com/SVespy13/status/1719793186623598776}

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk σκέφτονται να κάνουν περισσότερα παιδιά

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των κοστουμιών τους στα social media, οι fans δεν σταμάτησαν να γράφουν σχόλια. «Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι αυτή την πανέμορφη φωτογραφία του Bradley Cooper, της Irina Shayk και της μικρής Lea, που βρέθηκαν μαζί για το Halloween για το trick-or-treating. Είναι κάτι πολύ γλυκό, είμαι συγκινημένος από την τόση αγάπη», έγραψε ένας fan στο Twitter, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Μου αρέσει η Halloween στολή του Bradley Cooper». Ο Bradley και η Irina έβγαιναν από το 2015 μέχρι τον χωρισμό τους το 2019 και καλωσόρισαν την κόρη τους το 2017.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.11.2023 - 08:23