Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk σκέφτονται να κάνουν περισσότερα παιδιά

06.09.2022
Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk σκέφτονται να κάνουν περισσότερα παιδιά
Το ζευγάρι, που χώρισε το 2019, ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κόρη

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk, που χώρησαν το 2019 και έχουν αποκτήσει ένα παιδί μαζί, θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα παιδιά, λέει μια πηγή από το περιβάλλον τους. Το ζευγάρι δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις τροπικές οικογενειακές διακοπές του, με μια πηγή να λέει ότι θα μπορούσαν να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους.

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper κάνουν μαζί διακοπές και οι fans τους θέλουν ξανά ζευγάρι

«Ήταν μια πραγματική οικογενειακή απόδραση και σκέφτονται να ξαναβρεθούν μαζί», λέει η πηγή. «Θα ήθελαν η κόρη της να έχει ένα αδερφάκι». Ο Cooper εθεάθη πρόσφατα να περνά χρόνο με την πρώην του Anthony Weiner, Huma Abedin, αλλά η πηγή λέει ότι ήταν κάτι αθώο. Από τον χωρισμό της με τον Cooper, η Shayk λέγεται ότι έβγαινε για λίγο καιρό με τον Vito Schnabel και τον Kanye West.

Η Jennifer Lopez τραγούδησε για τον Ben Affleck στο γάμο τους - Το βίντεο διέρρευσε κι εκείνη αντέδρασε

«Και οι δύο δεν έχουν σοβαρευτεί με κανέναν άλλον και σκέφτονται και οι δύο να κάνουν παιδί», λέει η πηγή. Η ίδια πηγή είπε επίσης ότι το ζευγάρι, που ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια, τα πάει καλά και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.

Ο Cooper και το μοντέλο βγήκαν για πρώτη φορά σε ραντεβού στο σόου του Broadway «Finding Neverland» το 2015. Το χρόνο του χωρισμού τους, το 2019, μια πηγή είπε: «Λόγω της κόρης τους, συνεχίζουν να προσπαθούν. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος».