Victoria Beckham: Έτσι έκανε τη Nicola Peltz να κλάψει στη δεξίωση του γάμου της με τον Brooklyn

06.09.2022
Victoria Beckham: Έτσι έκανε τη Nicola Peltz να κλάψει στη δεξίωση του γάμου της με τον Brooklyn
Τι συμβαίνει ανάμεσα σε νύφη και πεθερά; Νέες φήμες από πηγές αποκαλύπτους τους λόγους που προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους στο μεγάλο γάμο που έγινε πριν μερικούς μήνες

Νέες φήμες πυροδοτούν το πολυσυζητημένο δράμα μεταξύ της οικογένειας Peltz και της οικογένειας Beckham. Πολλές πηγές λένε ότι υπάρχει ακόμα πολλή ένταση για το τι συνέβη στο γάμο και τώρα φαίνεται ότι η Nicola και ο Brooklyn φέρονται να έχουν προσβληθεί επειδή η Victoria δεν τους είπε για την επερχόμενη επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Η Nicola Peltz μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τη Victoria Beckham

Αλλά πρώτα, μερικές νέες πληροφορίες γάμου: εκτός από το δράμα για το ότι η Nicola δεν φορούσε σχέδιο της Victoria Beckham (το οποίο αρνήθηκε), προφανώς ο Marc Anthony - στενός φίλος των Beckhams - έδωσε μια ομιλία στο γάμο που αφορούσε τη Victoria. "Ήταν απλώς μια ωδή για τη Victoria και το πόσο φοβερή είναι. Η Nicola λατρεύει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, ειδικά την ημέρα του γάμου της. Έτσι, αυτό την εξόργισε πραγματικά", είπε μια πηγή. Αλλά μια άλλη πηγή ισχυρίστηκε ότι το θέμα ήταν στην πραγματικότητα ότι η Victoria "έκλεψε" το πρώτο τραγούδι του Brooklyn και της Nicola - που ερμήνευσε ζωντανά ο Marc - για έναν χορό μητέρας-γιου.

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους, τα δύο επίθετα και οι "παράξενες" αναρτήσεις του David και της Victoria

"Η Nicola έφυγε από το δωμάτιο γιατί εκείνη και ο Brooklyn νόμιζαν ότι ο Marc τους ετοίμαζε για έναν ιδιαίτερο χορό σε ένα τραγούδι αγάπης που είχε επιλέξει το ζευγάρι. Αλλά χωρίς καμία προειδοποίηση και μετά από αίτημα της Victoria, ο Marc το άλλαξε σε ένα χορό μητέρας-γιου χρησιμοποιώντας το ίδιο τραγούδι. Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους μπορούσαν να πουν ότι κάτι είχε συμβεί. Ήταν άβολο για το ζευγάρι που πίστευε ότι θα ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για αυτούς. Ο Brookyln ένιωθε πολύ άσχημα και υπεύθυνος", πρόσθεσε μια πηγή.