Η Courteney Cox κάνει μαθήματα οδήγησης με μπικίνι και ο αρραβωνιαστικός της, Johnny McDaid, καμαρώνει

06.09.2022
Η Courteney Cox κάνει μαθήματα οδήγησης με μπικίνι και ο αρραβωνιαστικός της, Johnny McDaid, καμαρώνει
Η Courteney Cox περνάει υπέροχα στις διακοπές της και το νέο βίντεο που μοιράστηκε το αποδεικνύει περίτρανα.

Το Σάββατο, η Cox ανέβασε ένα βίντεο με τον εαυτό της να περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της στην ακτή του Αμάλφι στην Ιταλία, με τη λεζάντα, «Μαθαίνοντας να οδηγώ στην Ιρλανδία και στις ανοιχτές θάλασσες. Δεν είμαι καλή σε κανένα από τα δύο, αλλά δεν ανησυχώ για αυτό… ο εκπαιδευτής μου ήταν καυτός. #almaficoast».

Στο βίντεο, βλέπουμε την Cox να oδηγεί το αυτοκίνητό της και η επόμενη σκηνή είναι σε μια βάρκα που οδηγεί πάλι η ίδια, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. Από το σκηνικό της ακτής του Αμάλφι μέχρι το αψεγάδιαστο κορμί της μέχρι το υπέροχο χαμόγελό της, το βίντεο αυτό φωνάζει ότι το διασκεδάζει! Το βίντεο ολοκλήρωνεται με μερικά κλιπ που αγωνίζεται να επιβραδύνει το σκάφος αλλά και δύο φωτογραφίες της με τον επί χρόνια σύντροφό της, μουσικό, Johnny McDaid.

Θαυμαστές και φίλοι σχολίασαν την ανάρτηση της σταρ των Friends, λέγοντας «Ω Θεέ μου, απλά πανέμορφο» καθώς και κολακευτικά σχόλια για το κορμί της.

Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι η Cox φαίνεται απίστευτη σε αυτό το βίντεο. Κυριολεκτικά λάμπει και χαμογελά όλη την ώρα: αποδεικνύοντας ότι μπορεί να βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της.

Courteney Cox για πλαστικές επεμβάσεις: «Κυνηγούσα τη νεότητα και έφτασα να δείχνω περίεργη»

Ενώ η σταρ του Shining Vale μίλησε για τις προηγούμενες μάχες της με την αυτοπεποίθηση, εισήλθε φέτος σε μια νέα εποχή αυτό-αγάπης και αυτοπεποίθησης. Σε προηγούμενη συνέντευξη στο People, μίλησε για τα τελευταία της προτζεκτ που κυμαίνονται από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και φθάνουν μέχρι την ευεξία και πώς αυτά την βοήθησαν. «Θα έλεγα ότι είμαι πιο κατασταλαγμένη. Νιώθω πιο άνετα, είμαι πραγματικά ευχαριστημένη με τη δουλειά... Νιώθω πιο σίγουρη και χαλαρή από ό,τι ήμουν», είπε.