Kim Kardashian: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο προσέλαβε άνδρα - νταντά για τον γιο της

Kim Kardashian: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο προσέλαβε άνδρα - νταντά για τον γιο της
Η οικογένεια Kardashian ανέκαθεν έδινε ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης και πάντα φροντίζει να εκπλήσσει με κάθε της κίνηση, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να βρίσκεται πάντα στη δημοσιότητα. Για παράδειγμα η πρόσφατη είδηση για την απόφαση της Kim Kardashian να προσλάβει έναν άνδρα-νταντά για τον γιο της Saint, έχει εκπλήξει πολλούς. Ωστόσο η είδηση δεν είναι εκεί αλλά στα επιχειρήματα που οδήγησαν τη μαμά Kim σε αυτή την επιλογή.

Σε ένα επεισόδιο της διάσημης σειράς reality «The Kardashians», η Kim Kardashian αποκάλυψε ότι προσέλαβε έναν άνδρα-νταντά για τα παιδιά της, ανατρέποντας τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων στη φροντίδα των παιδιών. Το επεισόδιο εστίασε στην απόφαση της Kim να «εισάγει περισσότερη ανδρική ενέργεια στο σπίτι της».

Μετά το διαζύγιό της με τον μουσικό Ye, γνωστό στο παρελθόν ως Kanye West, η Kim πήρε δυναμικά μέτρα για να διαφοροποιήσει το οικογενειακό της περιβάλλον. Στο επεισόδιο, οι θεατές είδαν την Kim να ξεκινά μια ευρωπαϊκή περιοδεία με τον 7χρονο γιο της Saint και τους φίλους του. Το ταξίδι, που ονομάστηκε «Soccer Mom Tour Trip», τόνισε τη δέσμευση της Kim να καλλιεργήσει τα πάθη των παιδιών της, από τον αθλητισμό στην Ευρώπη μέχρι τις περιπέτειες στον ζωολογικό κήπο στο Σαν Ντιέγκο και τις εκδρομές μόδας στο Παρίσι.

{https://www.instagram.com/p/CRjY9mdsyiT/}

Kim Kardashian: Το πρωτότυπο δώρο που κάνει στα παιδιά της σε κάθε γενέθλια τους

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, fans με οξυδερκή ματιά, παρατήρησαν έναν νεαρό άνδρα που συνόδευε την οικογένεια της Kim, επιδεικνύοντας μια πρακτική προσέγγιση στη φροντίδα των παιδιών. Η Kim αργότερα αποκάλυψε σε συνέντευξή της, ότι προσέλαβε σκόπιμα έναν άνδρα νταντά για να ασχοληθεί με αθλητικές δραστηριότητες μαζί με τον γιο της. Αναγνώρισε ότι στον οικογενειακό της κύκλο κυριαρχούν οι γυναίκες και εξέφρασε την επιθυμία της να βιώσουν τα παιδιά της ένα ισορροπημένο περιβάλλον.

{https://www.instagram.com/p/Cm-qszQrIlf/?img_index=1}

Σε μια συνέντευξή της, η Kim μίλησε για την απόφαση της: «Πιστεύω ότι το σπίτι μου - ακόμα και στην οικογένειά μας - κυριαρχείται από γυναίκες. Ήθελα πολύ ένα αρσενικό που θα τον έπαιρνε και θα τον εισήγαγε στον αθλητισμό».

{https://www.instagram.com/p/CL4lNY2gy6H/?img_index=3}

Η απόφαση της Kim να προσλάβει έναν άνδρα νταντά δεν ήρθε χωρίς δυσκολίες. Στη συνέντευξη, παραδέχτηκε ότι αισθανόταν ανήσυχη όταν ήταν να ανακοινώσει την επιλογή της στον πρώην σύζυγό της, Ye. Ωστόσο, όταν ο μουσικός γνώρισε τον νέο συνεργάτη της οικογένειας, όχι μόνο αποδέχτηκε την κατάσταση αλλά πρόσφερε και πολύτιμες γνώσεις.

{https://www.instagram.com/p/CRJv2zTM2NJ/}

Παρά τις καλύτερες προθέσεις της, η Kim μοιράστηκε επίσης τις δυσκολίες της ατομικής ανατροφής των παιδιών, αποκαλύπτοντας τις προκλήσεις της εξισορρόπησης της πειθαρχίας με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής της:

{https://www.instagram.com/p/Ccx7nM5LuYP/}

Η Kim Kardashian αγόρασε το μενταγιόν της πριγκίπισσας Diana

«Ναι, η ζωή είναι τόσο σκληρή... Είναι πραγματικά δύσκολο για μένα να είμαι πολύ αυστηρή και να πειθαρχήσω πολύ. Οι γονείς μου δεν ήταν καθόλου αυστηροί. Και μερικές φορές επειδή είμαι πολύ απασχολημένη, θα ήταν καταπληκτικό αν είχα έναν σύντροφο που θα έμπαινε και θα με έβαζε σε τάξη και θα χειριζόταν τα παιδιά, ξέρετε, αλλά δεν μπορεί να συμβεί έτσι».

Τελευταία τροποποίηση στις 03.11.2023 - 08:35