Η Kourtney Kardashian γέννησε αλλά ακόμη δεν έχει πει κουβέντα

05.11.2023
Η Kourtney Kardashian γέννησε αλλά ακόμη δεν έχει πει κουβέντα
Τέταρτη φορά μητέρα έγινε η μεγαλύτερη των αδελφών Kardashian - Jenner αλλά προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά.

Πηγές του περιοδικού People που επιβεβαιώθηκαν και από άλλες μεταξύ των οποίων και του δικτύου TMZ αποκαλύπτουν ότι το μωράκι των Travis Barker και Kourtney Kardashian γεννήθηκε, όμως... μέχρι εκεί.

Το αγοράκι είναι το πρώτο κοινό παιδί του ζευγαριού ενώ την οικογένεια συμπληρώνουν τα τρία παιδιά που έχει η Kourtney με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick, τον 13χρονο Mason, την 11χρονη Penelope και τον 8 ετών Reign, τα δύο παιδιά του ντράμερ, τη 17χρονη Alabama και τον 20χρονο Landon αλλά και τη θετή κόρη του, την 24χρονη Atiana.

kardash.jpg

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τρεις φορές! Ο πρώτος γάμος ήταν στο Las Vegas τον περασμένο Απρίλιο, ο δεύτερος στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια τον Μάιο του 2022 και ο τρίτος στο Πόρτο Φίνο, αργότερα τον ίδιο μήνα. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2021 αφού έβγαιναν κάτι λιγότερο από ένα χρόνο.

Τον Ιούνιο του 2023, η σταρ των «Kardashians» ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της σε μια συναυλία του, κρατώντας μια ταμπέλα που έγραφε: «Travis είμαι έγκυος». Τον ίδιο μήνα αποκάλυψαν ότι περιμένουν αγοράκι.

Τον Σεπτέμβρου, η Kardashian χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση, για το έμβρυο που κυοφορεί. Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και τώρα πια κρατάνε το παιδάκι τους αγκαλιά.

Αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις, φυσικά. Με το καλό.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.11.2023 - 14:33