Kim Kardashian: Το πρωτότυπο δώρο που κάνει στα παιδιά της σε κάθε γενέθλια τους 

Kim Kardashian: Το πρωτότυπο δώρο που κάνει στα παιδιά της σε κάθε γενέθλια τους 
Υπάρχουν περιπτώσεις διάσημων γυναικών που κάθε φορά βρίσκουν κάτι να μας εκπλήσσουν. Όπως για παράδειγμα η Kim Kardashian, που όπως αποκάλυψε, κάθε χρόνο στα γενέθλιά του κάθε παιδιού της, του κάνει δώρο ένα γράμμα τεσσάρων ή πέντε σελίδων (εντάξει, φανταζόμαστε ότι τους παίρνει και ένα παιχνίδι).

«Είναι τόσο διασκεδαστικό να το βλέπεις αυτό από τον πρώτο χρόνο μέχρι τώρα», αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «On Purpose with Jay Shetty». «Το ένα από τα παιδιά είναι σήμερα σχεδόν 10 ετών. Ξέρω ότι θα το εκτιμήσει αυτό».

{https://www.instagram.com/p/CmpEk9kPctt/?img_index=1}

Όπως εξήγησε, τα γράμματα, συνοψίζουν τη χρονιά του κάθε παιδιού της και γράφουν «ποιοι είναι οι φίλοι τους, αστείες λέξεις που λένε, τα αγαπημένα τους φαγητά, όλα τα αστεία πράγματα που κάνουν και ένα μικρό ταξίδι στο πώς ήταν η χρονιά».

Η Kim Kardashian δέχθηκε έντονη κριτική λόγω της ομιλίας της στο Harvard

Η Kardashian, που έχει τέσσερα παιδιά τους North, Saint, Chicago και Psalm, μαζί με τον πρώην σύζυγό της Kanye West, πρόσθεσε ότι της προσφέρει ικανοποίηση να τα βλέπει να μεγαλώνουν.

«Ξέρω ότι θα εκτιμήσουν τα πάντα, ακόμα κι αν πιστεύουν ότι ήμουν λίγο σκληρή μαζί τους», συνέχισε η Kardashian. «Ξέρω ότι θα το καταλάβουν, γιατί το κατάλαβα κι εγώ με τη μαμά μου. Ξέρω ότι θα το καταλάβουν και μαζί μου».

Αυτό δεν σημαίνει ότι το μεγάλωμα τους ήταν εύκολο για την σταρ του Keeping Up with the Kardashians, η οποία εξομολογήθηκε επίσης ότι η ανατροφή των παιδιών της την έχει γονατίσει (!)

«Υπάρχουν νύχτες που κλαίω πριν κοιμηθώ. Σαν ένας ανεμοστρόβιλος στο σπίτι μου. Σαν να αναρωτιέμαι τι έγινε» είπε.

{https://www.instagram.com/p/CrdZ-o3uRkE/?img_index=1}

Ωστόσο, η σταρ των «Kardashians» αποκάλεσε τη δουλειά της μητέρας «την πιο ανταποδοτική σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε προετοιμάσει. Δεν με νοιάζει πόσο θα περιμένω. Δεν με νοιάζει τι περιμένω. Δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένη. Όλοι λένε ότι οι μέρες είναι μεγάλες και τα χρόνια λίγα και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό».

Η Kim Kardashian αγόρασε το μενταγιόν της πριγκίπισσας Diana

Η Kardashian παραδέχτηκε ότι έδωσε αγώνα ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Εννοώ, υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνεις να λούσεις τα μαλλιά σου γιατί είσαι μαμά, μαζεύεις εμετούς και φοράς τις ίδιες πιτζάμες, ειδικά στον COVID».

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν συμφώνησαν όλες με τις δυσκολίες που ανέφερε η Kardashian ως μαμά, με πολλούς μάλιστα στα social media να σχολιάζουν ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα οικονομικά και ότι δεν είναι το στερεότυπο μιας single μητέρας, αλλά εκείνη τα νιώθει (προφανώς) και τα μοιράστηκε.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.08.2023 - 18:58