Άννα Πρέλεβιτς: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο και οι νέες απίθανες φωτογραφίες

31.05.2023
Άννα Πρέλεβιτς: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο και οι νέες απίθανες φωτογραφίες
Το ζευγάρι με τις αδελφές τους, Τέα Πρέλεβιτς και Δούκισσα Νομικού
Λίγες μέρες μετά τον γάμο της με τον "έρωτα της ζωής της" όπως αποκαλεί τον σύζυγό της, πια, Νικήτα Νομικό, η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε μερικές ακόμη εικόνες από το... παραμύθι τους.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός παντρεύτηκαν στις 28 Μαΐου στην Αθήνα και ήδη έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα. Σήμερα η νεόνυμφη καλλονή θέλησε να κοινοποιήσει μερικές ακόμη αλλά και να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα.

anna-prelevic-wedding-7.jpg

"Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που μας χάρισαν τον γάμο των ονείρων μας! Ήταν το κατι μαγικό! Σαν παραμύθι! ✨ Από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου, δίπλα στον άνθρωπο μου, τις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας φίλους 💕", έγραψε στη λεζάντα η νύφη και επανέλαβε τις ευχές της και στα σέρβικα, ενώ μεταξύ των φωτογραφιών που μοιράστηκε είδαμε εικόνες της διακόσμησης, των μπομονιέρων, αλλά κα του Διονύση Σχοινά που τραγούδησε για τις χαρές τους.

anna-prelevic-wedding-2.jpganna-prelevic-wedding-3.jpganna-prelevic-wedding-1.jpg

Το ζευ΄γαρι απόλαυσε όσο τίποτα τη μεγάλη του μέρα και διασκέδασε περισσότερο από όλους ενώ στο πλευρό τους οι δυο τους είχαν σε κάθε στιγμή τις αγαπημένες αδελφές τους, Τέα Πρέλεβιτς και Δούκισσα Νομικού, οι οποίες εμφανίστηκαν συντονισμένες σε ομορφιά, χαμόγελα, συγκίνηση και... χρώμα τουαλέτας!

anna-prelevic-wedding-5.jpganna-prelevic-wedding-6.jpganna-prelevic-wedding-4.jpg

Να ζήσουν ευτυχισμένοι λοιπόν.

{https://www.instagram.com/p/Cs6CLGZoMGF/}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.05.2023 - 18:33