Bruce Willis: Η γυναίκα του, Emma, αποκάλυψε τη συγκινητικη συμβολή της μικρής του κόρης στον αγώνα του με την άνοια

Bruce Willis: Η γυναίκα του, Emma, αποκάλυψε τη συγκινητικη συμβολή της μικρής του κόρης στον αγώνα του με την άνοια
Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Bruce Willis διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κατακλυστεί από εκδηλώσεις αγάπης από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αλλά η πιο συγκινητική έκπληξη ήταν η αντίδραση της μικρότερης κόρης του, Evelyn, η οποία πήρε τη διάγνωση του μπαμπά της πολύ σοβαρά και βοήθησε στο να δοθεί βάρος σε ένα σημαντικό σύμπτωμα.

Πηγή κοντά στην οικογένεια αποκάλυψε ότι η Emma «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγνώμων» για «το σημαντικό σύστημα υποστήριξης». Ενώ η Heming Willis φροντίζει τον σύζυγό της σε καθημερινή βάση, φροντίζει επίσης οι δύο κόρες τους η 11χρονη Mabel και η 9χρονη Evelyn, «να θυμούνται τον Bruce ως έναν καταπληκτικό, διασκεδαστικό μπαμπά. Θέλει να έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτόν».

{https://www.instagram.com/p/Bf4iGa1F6fY/}

Η Emma Heming Willis μίλησε πρόσφατα για την κατάσταση του Bruce και μοιράστηκε μια συγκινητική ιστορία για το πώς η μικρότερη κόρη τους, Evelyn, αποφάσισε να βοηθήσει τον μπαμπά της.

{https://www.instagram.com/p/Cjx3XpnAAA_/}

Η σύζυγος του Bruce ξεκίνησε λέγοντας ότι η Evelyn αποφάσισε να ερευνήσει «διασκεδαστικά στοιχεία για την άνοια» και έμαθε ότι τα άτομα με αυτή τη διάγνωση είναι επιρρεπή σε σοβαρή αφυδάτωση. Η Evelyn συνειδητοποίησε ότι είναι ένα σημαντικό σύμπτωμα που πρέπει να προσέχουν και το είπε στη μαμά της.

Η σύζυγος του Bruce Willis αποκαλύπτει πώς αντιμετωπίζει την «παραλυτική θλίψη» εν μέσω αφασίας του συζύγου της

Η Emma συγκινήθηκε πολύ και πήρε τη συμβουλή πολύ στα σοβαρά: «Της είπα: “Evelyn”, θα φροντίζουμε πάντα ο μπαμπάς να έχει ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Σε ευχαριστώ που με ενημέρωσες. Αλλά το πιο στοργικό και συμπονετικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι περίεργη και να ενημερώνεσαι για την ασθένεια του μπαμπά σου».

{https://www.instagram.com/p/CmHO3uTLeaW

Ο Bruce Willis είναι απόλυτα ευλογημένος που περιβάλλεται από τόσα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία παραμένουν στο πλευρό του και είναι «όλα πιο κοντά από ποτέ» μετά τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας. Mάλιστα το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του, Demi Moore και οι τρεις κόρες τους, προσφέρουν σημαντική βοηθεία σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, σίγουρα αποτελεί ανακούφιση για την τωρινή του σύζυγο, Emma.

{https://www.instagram.com/p/CTgbHeCnHbx/}

Ο διάσημος ηθοποιός στάθηκε πολύ τυχερός με την οικογένειά του. Είναι πατέρας πέντε αγαπημένων κοριτσιών: των Rumer, Scout και Tallulah από τον γάμο του με την Demi Moore και των Evelyn και Mabel από τον σημερινό γάμο του με την Emma Heming Willis.

{https://www.instagram.com/p/CcYdvcdP_Ew/}

Bruce Willis: Οι γλυκύτατες πόζες με την κόρη του, Tallulah και η... Winona Ryder

Ο Willis μοιράστηκε επίσης στο παρελθόν ότι δίδαξε όλα τα κορίτσια του να αποφεύγουν το δράμα και να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πράξεις τους. Σαφώς, διάλεξε τους σωστούς δρόμους γονεϊκότητας καθώς και τα τρία μεγαλύτερα κορίτσια του μεγάλωσαν για να γίνουν υπέροχα και τον λατρεύουν απόλυτα. Και, όπως φαίνεται και τα μικρότερα κορίτσια του ακολουθούν τα βήματα των ετεροθαλών αδελφών τους.

Πρόσφατα η μεγαλύτερη κόρη του Bruce, η Rumer, τον έκανε παππού για πρώτη φορά, αποκτώντας ένα κοριτσάκι και συνεχίζοντας έτσι την παράδοση στην οικογένεια Willis.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.06.2023 - 13:09