Μαρία Ηλιάκη: Με denim φόρεμα στη βάπτιση της κόρης της - Η χειροποίητη λεπτομέρεια που εντυπωσίασε

01.06.2023
Μαρία Ηλιάκη: Με denim φόρεμα στη βάπτιση της κόρης της - Η χειροποίητη λεπτομέρεια που εντυπωσίασε
(Photos: NDP Photo Agency)
Ανήμερα των δευτέρων γενεθλίων της κόρης τους έκαναν και τη βάπτισή της η Μαρία Ηλιάκη και ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης. Και το όνομα αυτής, Κατερίνα.

Πανευτυχείς στη βάπτιση της Κατερίνας τους ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη πόζαραν για τους φωτορεπόρτερ και χάρισαν χαμόγελα και δηλώσεις. Αυτό που μας έκανε, όμως, μεγα΄λη εντύπωση ήταν το φόρεμα που επέλεξε για τη μέρα αυτή η περήφανη μαμά!

iliaki5.jpg

Κατερίνα είναι το όνομα της μητέρας του μπαμπά Στέλιου και η Μαρία εξήγησε πως αφού η δική της η μητέρα δεν ζει, αποφάσισαν να δώσουν χαρά στη γιαγιά που ζει. Να ζήσει η μικρούλα, λοιπόν, η οποία έκλαψε αρκετά, από ότι μαθαίνουμε, κατά τη βάπτισή της και μετά (ντυμένη κι εκείνη με denim φόρεμα) δεν άφησε την αγκαλιά της μαμάς με τίποτα!

iliaki6.jpg

Με μαυρισμένο μάτι η Μαρία Ηλιάκη - "Μεγαλώνω τον Ρόκι"

Σε ύφος 60s το denim φόρεμα της Μαρία Ηλιάκη της πήγαινε πολύ ενώ είχε επάνω του ένα ξεχωριστό μήνυμα. Κεντημένους τους στίχους του αγαπημένου τραγουδιού του Αντώνη Καλογιάννη " Όμορφή μου Κατερίνα, του μπαξέ μου καρδερίνα" διαβάζουμε κατά μήκος της φούστας και βρίσκουμε πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

iliaki_2.jpg

Όπως εντυπωσιακή ήταν και η διακόσμηση για την περίσταση!

iliaki4.jpgiliaki3.jpg

Φαίη Σκορδά: Τα σχόλια της για την Δούκισσα Νομικού και η αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα

Μεταξύ των καλεσμένων και η Φαίη Σκορδά η οποία συνοδευόταν από τον γιο της, Γιάννη, ο Άρης Καβατζίκης και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

faii-skorda.jpg

img_4419-1.jpgimg_4413-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 01.06.2023 - 13:51