Gigi Hadid : Ποιος είναι ο πασίγνωστος ηθοποίος με τον οποίο πέρασε ένα ρομαντικό βράδυ στη Νέα Υόρκη

Gigi Hadid : Ποιος είναι ο πασίγνωστος ηθοποίος με τον οποίο πέρασε ένα ρομαντικό βράδυ στη Νέα Υόρκη
Μετά τον Leonardo DiCaprio το πανέμορφο μοντέλο άρχισε να βγαίνει με έναν φίλο του, επίσης επιτυχημένο ηθοποιό, με τον οποίο γνωρίζονται 20 χρόνια.

Aυτός δεν είναι άλλος από τον Bradley Cooper με τον οποίο η Gigi Hadid βγήκε για φαγητό στη Νέα Υόρκη και όπως φαίνεται δεν πέρασαν απαρατήρητοι.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail, το 28χρονο μοντέλο και ο 48χρονος ηθοποιός του «A Star Is Born», βγήκαν για φαγητό στη Via Carota πριν φύγουν μαζί με το ίδιο αυτοκίνητο.

Η Hadid φορούσε μια ταμπά μίνι φούστα που τόνιζε τα γυμνασμένα πόδια της, ένα λευκό crop top και ένα σκούρο καφέ δερμάτινο τζάκετ ενώ τα μαλλιά της τα είχε μαζεμένα πίσω σε έναν χαμηλό κότσο.

Ο Cooper, ήταν ντυμένος casual με ένα τζιν και ένα μπλε μπλουζάκι με το λογότυπο του One Tribe Foundation κάτω από ένα καρό, ξεκούμπωτο πουκάμισο.

Φορούσε επίσης ένα καπέλο μπέιζμπολ με το σύμβολο του ιδρύματος, το οποίο, σύμφωνα με το site της εταιρείας, «ευαισθητοποιεί και ενδυναμώνει τους βετεράνους, τους πρώτους διασώστες, τους ιατρούς πρώτης γραμμής και τις οικογένειές τους μέσω παραδοσιακών και μη παραδοσιακών θεραπειών».

{https://www.instagram.com/p/CyEYVi1xHZ8/}

Αν και ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν οι δύο σταρ είναι σε σχέση ή απλώς είναι φίλοι, αυτό που είχε γίνει γνωστό (χωρίς να επιβεβαιωθεί, όμως) είναι ότι ο πρωταγωνιστής του «Hangover» είχε πρόσφατα μια σύντομη σχέση με την Huma Abedin, η οποία είναι πολιτικό στέλεχος και γνωρίστηκαν στο Met Gala του 2022.

Πριν από αυτήν, είχε σχέση για τέσσερα χρόνια με την Irina Shayk, η οποία είναι μητέρα της 5χρονης κόρης του, Lea De Seine. Το ζευγάρι χώρισε το 2019, αλλά διατήρησε μια εξαιρετική σχέση και μάλιστα τον περασμένο μήνα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από τις οικογενειακές διακοπές τους στην Ιταλία.

Από την πλευρά της η Hadid συνδέθηκε για αρκετό καιρό, με τον Leonardo DiCaprio.

Η Hadid και ο 48χρονος σταρ του «Τιτανικού» άρχισαν να βγαίνουν το περασμένο φθινόπωρο, αλλά το ειδύλλιό τους άρχισε να φθίνει τον Δεκέμβριο του 2022. Μια πηγή είχε πει εκείνη την εποχή ότι η σχέση τους δεν έγινε ποτέ πολύ «σοβαρή» λόγω των αντικρουόμενων προγραμμάτων τους.

Πάντως πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον DiCaprio να έχει προχωρήσει τη ζωή του με το 25χρονο μοντέλο Victoria Ceretti.

Πράγμα που σημαίνει ότι τόσο η Gigi όσο και ο Bradley δεν έχουν κάποιες γνωστές δεσμεύσεις που να τους εμποδίζουν να είναι μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο DiCaprio και ο Cooper είναι καλοί φίλοι, έχουν κάνει διακοπές στο Μεξικό, έχουν πάει μαζί στο Super Bowl και στο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.10.2023 - 08:27