Ο Kanye West και οι πρωτοφανείς απαγορεύσεις στη σύζυγο του, Bianca Censori

Ο Kanye West και οι πρωτοφανείς απαγορεύσεις στη σύζυγο του, Bianca Censori
Την υποχρεώνει να μη μιλάει και να ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα

Tα πράγματα στην καθημερινότητα του Kanye West έχουν ηρεμήσει μετά από τις έντονες διαμάχες με την Κim Kardashian και ο rapper και σχεδιαστής μόδας, συνεχίζει τη ζωή του. Πάντα όμως φροντίζει να προσφέρει περιεχόμενο για ειδήσεις και τίτλους. Και συνήθως δεν είναι οι καλύτερες.

Όπως η είδηση που κυκλοφόρησε πρόσφατα σχετικά με τη σχέση του West με την Bianca Censori. Μια πηγή αποκάλυψε στη Daily Mail ότι ο Kanye υποχρεώνει τη γυναίκα του να «μην μιλάει ποτέ» και να «έχει ένα σύνολο κανόνων» που πρέπει να ακολουθήσει.

{https://www.instagram.com/p/CxFdV1Ko1Fw/}

Η 28χρονη Αυστραλή αρχιτέκτονας φέρεται να υποχρεώνεται να φοράει τα ρούχα που της επιβάλλει ο Κanye. Επίσης, «απαιτείται να τρώει ορισμένα τρόφιμα και να γυμνάζεται, παρόλο που ο Kanye δεν γυμνάζεται». Τέλος, η πηγή ισχυρίστηκε ότι η Bianca «δεν λειτουργεί με το δικό της μυαλό» και «υπακούει» τον Kanye, ο οποίος «νομίζει ότι ανήκουν στην βασιλική οικογένεια».

Κim Kardashian: Δεν είναι και πολύ καλή η γνώμη της για τη νέα σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori

Οι φήμες για το ειδύλλιο τους πυροδοτήθηκαν τον Ιανουάριο του 2023, δύο μήνες αφότου ο Kanye ολοκλήρωσε το διαζύγιό του από την Κim Kardashian. Σύμφωνα με πληροφορίες, παντρεύτηκαν στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια τον ίδιο μήνα και ο Kanye εθεάθη να φορά κάτι σαν βέρα στο αριστερό του χέρι αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους εκπροσώπους του τραγουδιστή.

Μια πηγή είπε στο HollywoodLife ότι ο Κanye δεν ενημέρωσε την Κim ότι θα παντρευόταν την Bianca. «Δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνει στην ερωτική του ζωή, αρκεί να συνεχίσει να είναι καλός πατέρας στα παιδιά του» αποκάλυψε η πηγή αναφερόμενη στην Kim.

«Η Kim γνωρίζει την Bianca εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς η Bianca άρχισε να δουλεύει με τον Kanye ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος μαζί της», είπε επίσης η πηγή. «Τα παιδιά είναι πιθανόν να την είχαν γνωρίσει ενώ δούλευε με τον Kanye, καθώς συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη δουλειά και στις οποίες ήταν παρούσα και η Kim».

{https://www.instagram.com/p/Cxdj8g-I48P/}

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast του Alo MIND FULL πέρυσι, ο Kanye παραδέχτηκε ότι η Kim μεγαλώνει τα παιδιά τους στο «80% του χρόνου», αν και λαμβάνει και αυτός κάποια εύσημα για το πώς επηρεάζει τα παιδιά του.

«Ακόμα και σήμερα, θα εξακολουθώ να δίνω συμβουλές στην Kim για πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τα παιδιά», είπε ο ράπερ σημειώνοντας ότι «Πρέπει, στο 80% των περιπτώσεων, να μεγαλώσει εκείνη αυτά τα παιδιά».

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουμε κάποια δήλωση από την πλευρά του Kanye για τα όσα του καταλογίζονται για τη συμπεριφορά του απέναντι στη νέα σύζυγό του (γιατί από την ίδια είναι δύσκολο να μάθουμε κάτι λόγω της απαγόρευσης των δηλώσεων που της έχει επιβληθεί).

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2023 - 20:48