Caitlyn Jenner: Ο πατέρας των Kylie και Kendall δηλώνει «πολύ single» και δεν θέλει να κάνει σχέση ούτε στο μέλλον

Caitlyn Jenner: Ο πατέρας των Kylie και Kendall δηλώνει «πολύ single» και δεν θέλει να κάνει σχέση ούτε στο μέλλον
Η Caitlyn Jenner φαίνεται ότι δεν έχει προτεραιότητα να κάνει σχέση και μάλλον δεν πρόκειται να το κάνει ούτε στο άμεσο μέλλον.

Η πρώην Ολυμπιονίκης μίλησε πρόσφατα σχετικά με τον ρομαντισμό και τις σχέσεις, αποκαλύπτοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι «πολύ single».

«Είμαι καλά. Δεν είμαι καν κοντά στο να ψάξω για σχέση», δήλωσε σε συνέντευξη στους Times. «Δεν θα κάνω ποτέ σχέση στο μέλλον. Απλώς δεν το βλέπω αυτό στη ζωή μου. Δεν το ψάχνω».

Ωστόσο, η Jenner - που έχει τρία διαζύγια - επιμένει ότι δεν είναι καθόλου μόνη χάρη στα δύο σκυλιά της, την Bertha και την Baxter και την «πολύ μεγάλη οικογένειά της». «Κάθε βράδυ της εβδομάδας μπορώ να πάω στο σπίτι κάποιου και να φάω δείπνο», είπε χαρακτηριστικά

Αντί να επικεντρωθεί σε μια ρομαντική σχέση, η Jenner - η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «ένα σχετικά απλό άτομο» - βρίσκει εκπλήρωση στα χόμπι της, όπως το να πετάει αεροπλάνα και να παίζει γκολφ.

«Έτρεχα αυτοκίνητα για 20 χρόνια», πρόσθεσε. «Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις χρήματα ή να κάνεις καριέρα ή επιχείρηση. Το κάνεις γιατί είναι διασκεδαστικό».

Η 73χρονη παραμένει επίσης αφοσιωμένη στη φυσική κατάσταση και τη διατήρηση της φόρμας της. «Απλώς χαίρομαι την καλή υγεία», εξήγησε. «Δεν τρελαίνομαι να γυμνάζομαι, αλλά κάνω τη γυμναστική μου συνέχεια».

{https://www.instagram.com/p/CkbGMpDLSyg/?hl=el}

Η εξομολόγηση της Caitlyn για την ερωτική της ζωή συνέπεσε με μια άλλη αποκάλυψη για την ανύπαρκτη σχέση της με την πρώην σύζυγό της Kris Jenner. Οι δυο τους χώρισαν το 2015, την ίδια χρονιά που η χρυσή Ολυμπιονίκης έκανε come out ως τρανς.

«Λοιπόν, πραγματικά δεν μιλάω ποτέ πια στην Kris», παραδέχτηκε την περασμένη Τετάρτη στο βρετανικό talk show «This Morning». «Αν υπάρχει κάποια επικοινωνία, είναι επειδή ο μάνατζέρ μου μιλάει κάπως μαζί της και όταν έχεις τόσα παιδιά όσα έχω εγώ, είσαι πιο κοντά σε κάποιους παρά με άλλους… Σίγουρα τους βλέπω και κάνουμε το ένα και το άλλο».

«Είμαι πολύ πιο κοντά στην πλευρά των Jenner, αλλά με την Kris δεν έχω πλέον καμία επαφή», πρόσθεσε η Caitlyn. «Είναι κάπως λυπηρό γιατί περάσαμε πολλά». Η αλήθεια είναι ότι προηγούμενες δηλώσεις της Caitlyn προκάλεσαν κάποια στιγμή ένταση στην οικογένεια Kardashian.

{https://www.instagram.com/p/CvXrwTOpBo1/}

Πηγές ανέφεραν ότι η Caitlyn ένιωθε «εξαιρετικά μετανιωμένη» για τα δημόσια σχόλιά της εναντίον της 67χρονης Kris Jenner, αφού οι κόρες τους, Kendall Jenner και Kylie Jenner, πήραν το μέρος της μαμάς τους.

Αυτή και η Kris ήταν παντρεμένοι για 22 χρόνια πριν από τον πολυσυζητημένο χωρισμό.

Η Caitlyn που έχει έξι παιδιά, είχε παντρευτεί, επίσης, στο παρελθόν με την Chrystie Scott από το 1972 έως το 1981 και τη Linda Thompson από το 1981 έως το 1986.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2023 - 01:02