Νέος έρωτας για τον Bradley Cooper με προξενήτρα την Anna Wintour

13.07.2022
Νέος έρωτας για τον Bradley Cooper με προξενήτρα την Anna Wintour
Οι φήμες θέλουν τον Bradley Cooper ερωτευμένο ξανά. Η στενή συνεργάτιδα της Hilary Clinton, Huma Abedin, ήταν για εκείνον το perfect match όπως το είδε η Anna Wintour η οποία τους έκανε και το "κονέ" που λέγεται ότι "πετυχε διάνα".

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Page Six ο Bradley Cooper και η Huma Abedin είναι το νέο ζευγάρι της ευρύτερης σόουμπιζ.

Πολλαπλοί αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι έχουν δει τους δυο τους ξανά και ξανά μαζί τους τελευταίους μήνες ενώ πηγές της έκδοσης μεταφέρουν ότι για την -επί τούτου- γνωριμία τους υπεύθυνη είναι η εκδότρια της Vogue, Anna Wintour, στενή φίλη και των δύο.

"Η Anna έκανε το προξενιό. Είναι κολλητή με τον Bradley και λατρεύει την Huma", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι το ζευγάρι κρατά τη σχέση που μετρά μερικούς μήνες τώρα, μυστική, ενώ στο Met Gala ήταν μαζί παρότι ο φωτογραφικός φακός δεν τους "τσάκωσε" ποτέ.

Η Huma είναι 47 ετών και ασχολείται ενεργά με την πολιτική ενώ υπήρξε στενή συνεργάτης της Hilary Clinton τόσο όσο εκείνη ήταν Υπουργός Εξωτερικών (2009 - 2013) όσο και κατά τη διάρκεια της καμπάνιας της για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια η Abedin από τη βραδιά του Met Gala διακρίνουμε και μία με την Clinton.

Η πολύ καλά πληφορορημένη πηγή που επικαλείται η Page Six συμπληρώνει ότι η Abedin "έχει πει σε αρκετούς φίλους ότι έχει έναν νέο άντρα στη ζωή της, χωρίς, όμως να αποκαλύψει την ταυτότητά του".

Η έκδοση σημειώνει ότι παρότι ο εκπρόσωπος της Abedin δήλωσε "Ουδέν Σχόλιο" ενώ ο αντίστοιχος του Cooper δεν επικοινώνησε καν!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει φτάσει μαζί στο Met Gala αλλά λίγο πριν από το κόκκινο χαλί να χωρίζει! Ιδού και οι φωτογραφίες που θεωρούνται "ντοκουμέντα" και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Θα μπορούσε να είναι μια τυχαία λήψη, αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, ίσως σύντομα δούμε και κάτι πιο επίσημο.

H Huda υπήρξε παντρεμένη με τον πρώην βουλευτή των Δημοκρατικών Anthony Weiner με τον οποίο έχουν έναν γιο, 10 ετών σήμερα. Ο γάμος, όμως, έληξε άσχημα το 2017 και εν μέσω σκανδάλου όταν εκείνος κατηγορήθηκε -δικάστηκε και καταδικάστηκε- για sexting με ανήλικο.

Ο Cooper ο οποίος αυτό τον καιρό γυρίζει την ταίνα Maestro -τη βιογραφία του διάσημου μαέστρου Leonard Bernstein, την οποία σκηνοθετεί επίσης- έχει μία κόρη από τη σχέση του με την Irina Shayk.,