Chiarra Ferragni: Μετά την τόπλες φωτογραφία, έτσι αποχαιρέτησε την Ύδρα

12.07.2022
Chiarra Ferragni: Μετά την τόπλες φωτογραφία, έτσι αποχαιρέτησε την Ύδρα
Στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού πέρασε τις τελευταίες μέρες η Chiarra Ferragni με την παρέα της και ύστερα από περιπέτειες και πανέμορφες στιγμές που μοιράστηκε από τη διαμονή τους έφτασε η ώρα του "αντίο".

Στην όμορφη Ύδρα πέρασε κομμάτι των διακοπών της η Chiarra Ferragni και δε σταμάτησε να μοιράζεται τις εμπειρίες της με τους 27.5 εκατομμύρια followers της, ξεκινώντας από αυτή...

Μεταξύ των στιγμών που μοιράστηκε και η περιπέτεια που είχε όταν χάλασε μεσοπέλαγα το σκάφος που είχαν νοικιάσει, όμως "τέλος καλό όλα καλά".

Η παρέα απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα και η φωτογραφία που συγκέντρωσε (εύλογα) το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού ήταν αυτή όπου η Chiarra πόζαρε τόπλες σε μια πόζω ωδή στο Free The Nipple Movement.

Οι μέρες πέρασαν, οι διακοπές στην Ελλάδα ολοκληρώθηκαν και η Ferragni αποχαιρέτησε με αυτή την ανάρτηση, από την τελευταία βραδιά στην Ύδρα.

διάσημη ιταλίδα influencer είχε μαζί της τα δυο παιδιά της, Leo και Vitto όμως ο σύζυγός της, rapper Fedez δεν τους συνόδευσε.