Ο Romeo Beckham χώρισε και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της κοπέλας του στα social media

12.07.2022
Ο Romeo Beckham χώρισε και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της κοπέλας του στα social media
Το ζευγάρι είχε γιορτάσει την τρίτη τους επέτειο πριν μερικούς μήνες

Ο Romeo Beckham φέρεται να χώρισε με την κοπέλα του μετά από τρία χρόνια σχέσης. Ο 19χρονος γιος του David και της Victoria Beckham και η 19χρονη Mia Regan είχαν γιορτάσει την τρίτη επέτειό τους νωρίτερα φέτος και υπήρχαν φήμες ότι ο νέος ποδοσφαιριστής ήθελε να παντρευτεί, όπως ο μεγαλύτερος αδερφός του, Brooklyn, με την Nicola Peltz.

Kim Kardashian: Ταξίδεψε στο Παρίσι με την κόρη της, North, και εκείνη την "είπε" δημόσια στους παπαράτσι

Ωστόσο, με τον Romeo να προσπαθεί να τα καταφέρει στην Inter Miami II - την ομάδα που ανήκει στον πατέρα του - και το μοντέλο να έχει έδρα το Λονδίνο, πιστεύεται ότι τα αντικρουόμενα προγράμματα εργασίας τους έδωσαν τέλος στο ειδύλλιό τους.

Πηγή είπε στην Daily Mail πως: «Ουσιαστικά η σχέση από απόσταση στις νεαρές ηλικίες τους βάρυνε. Ο Romeo και η Mia είναι και οι δύο υπέροχοι νέοι, αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον και η οικογένεια αγαπά τη Mia. Συνεχίζει να συνεργάζεται με τη Victoria Beckham μέσω της δουλειάς της, αλλά δυστυχώς ο Romeo και η Mia δεν είναι πια μαζί. Έχει επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρό του και ζει στο Μαϊάμι και εκείνη στο Ηνωμένο Βασίλειο και εργάζεται για την καριέρα της στο μόντελινγκ".

Ο Romeo ανέβαζε τακτικά φωτογραφίες του ίδιου και της Mia στα social media καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, αλλά οι πιο θερμοί fans έσπευσαν να εντοπίσουν ότι είχε αφαιρέσει κάθε ίχνος του μοντέλου από τον λογαριασμό του στο Instagram. Επίσης, δεν υπήρχαν σημάδια του Romeo στον λογαριασμό της Mia στο Instagram, με το πιο πρόσφατο να έρχεται στις 3 Μαΐου, καθώς γιόρτασαν μαζί τα τρία χρόνια τους.