Έλλη Τρίγγου: Στο θέατρο χέρι χέρι με τον γοητευτικότατο πατέρα της

01.11.2023
Έλλη Τρίγγου: Στο θέατρο χέρι χέρι με τον γοητευτικότατο πατέρα της
Photos: NDP Photo Agency
Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δημόσια εμφάνιση για την Έλλη Τρίγγου η οποία είχε τον καλύτερο συνοδό.

Φουλ στις πρεμιέρες αυτή η εποχή και η Έλλη Τρίγγου έδωσε το «παρών» σε αυτή του Εθνικού Θεάτρου με την παράσταση «Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη» του Κάρλο Γκολτόνι.

Η ηθοποιός που φέτος, τηλεοπτικά, βλέπουμε στη Μάγισσα του ΑΝΤ1, όπου κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έφτασε στο θέατρο συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Τρίγγο. Οι δυο τους κρατιόταν από τα χέρια, έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό, με την ηθοποιό να έχει επιλέξει μια λουλουδάτη, αέρινη παντελόνα και ένα crochet τοπ με ένα σακάκι για την περίσταση.

3_22.jpg

Ο Κωνσταντίνος Τρίγγος είναι αρτοποιός, πρώην δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο, στοιχείο που μάλλον κρύβει από πού πήρε η Έλλη το ταλέντο της!

2_28.jpg

Την παράσταση «Ο ιμπρεσάριος από τη Σμύρνη» του Κάρλο Γκολτόνι σκηνοθετεί σσκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου και πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Αντωνιάδης, Πάνος Αποστολόπουλος, Αλίκη Ζαχαροπούλου, Βάσια Ζαχαροπούλου, Σμαράγδα Κάκκινου, Αλέξης Κωτσόπουλος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Λαέρτης Μαλκότσης, Ιωάννα Μαυρέα, Σπύρος Μπιμπίλας, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αγορίτσα Οικονόμου, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Θέμης Πάνου, Κατερίνα Πλεξίδα, Περικλής Σιούντας, Εύα Φρακτοπούλου, Ταξιάρχης Χάνος, Στράτος Χρήστου.

8_3.jpg9_3.jpg

Μεταξύ των επωνύμων που είδαμε στην πρεμιέρα ξεχω΄ρισμα τους εξής:

Διονύσης Φωτόπουλος - Μιμή Ντενίση

5_5.jpg

Μαρία Ιωαννίδου - Σπύρος Μπιμπίλας (ο οποίος πρωταγωνιστεί στην εν λόγω παράσταση, μάλιστα)

1_52.jpg

Μαρία Μπακοδήμου - Ελένη Ράντου

4_12.jpg

Κομψότατη η Έλλη Στάη

100_1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 01.11.2023 - 15:30