Η Μάγισσα: Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει ένα μυστικό για τη σκηνή της ξιφομαχίας μεταξύ Μιχαήλ και Σπήλιου

01.11.2023
Η Μάγισσα: Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει ένα μυστικό για τη σκηνή της ξιφομαχίας μεταξύ Μιχαήλ και Σπήλιου
Μία από τις πιο απαιτητικές σκηνές της σειράς Η Μάγισσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης και ο σκηνοθέτης της ρίχνει φως στο backstage της.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες (ως άλλους Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες της εποχής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο Twitter X) να έρχονται αντιμέτωποι με στόχο να μείνει μόνο ένας όρθιος.

{https://twitter.com/Iris90578599/status/1719435383757291858/}

Τελικά δεν ενεπλάκησαν όλοι παρά μόνο ο Μιχαήλ (Γιώργο Γάλλο) με τον Σπήλιο (Τάσο Νούσια) βγάζοντας τα σπαθιά από τα θηκάρια τους σε μια σκηνή που μας έκανε εντύπωση.

Μαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος: Μαζί σε εκδήλωση μετά τον χωρισμό και τη γέννηση της κόρης τους

Είναι γεγονός πως στην ελληνική μυθοπλασία σκηνές τσακωμού, με όποιας μορφής σωματικής επαφής, δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, θα παραδεχτούμε ότι είδαμε μία απρόσμενα αξιοπρεπή σκηνή ξιφομαχίας. Και, όπως αποκα΄λυψε ο Λευτέρης Χαρίτος, η στιγμή είχε πολλές και μεγάλες αντικειμενικές δυσκολίες.

«Οι ηθοποιοί που εμπλέκονται σε μάχες η όσοι ιππεύουν άλογα ξεκίνησαν μαθήματα με δασκάλους πολεμικών τεχνών και ιππασίας μήνες πριν την έναρξη των γυρισμάτων. Κάθε σκηνή ξιφομαχίας χορογραφείται. Η σημερινή δε γυρίστηκε στα τέλη Ιουλίου με θερμοκρασία 42 βαθμούς», γράφει σε ποστ στο Twitter X ο σκηνοθέτης της σειράς και οι φανς χειροκροτούν ακόμη περισσότερο.

{https://twitter.com/willie_conway/status/1719439985646932341}

Οι εξελίξεις τρέχουν, πάντως στη δημοφιλή σειρά του ANT1 και στο επεισόδιο της Τετάρτης (1/11) ανεμένονται τα εξής:

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Τα δύο ονόματα που έδωσε στην κόρη της και πώς τη φωνάζει

Η Πολυξένη ξεσκεπάζει τη Θεοφανώ και τον Φρίξο στον Βρώτσο κι εκείνος αναλαμβάνει δράση. Η Δαμιανή συγκρούεται με τον Κανέλλο, μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους είναι ο Τζανής. Ο Μιχαήλ θέλει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας, αλλά ο Αντρέι έχει άλλη άποψη. Η ανίερη συμμαχία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου ξεκινάει, με τον Σπήλιο να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Στα υπόγεια του πύργου, συνωμοσίες συνεχίζουν να εξυφαίνονται, καθώς ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί σε όλους…

{https://www.youtube.com/watch?v=BNAWrfCTBxk&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.11.2023 - 13:14